Mógłby mi ktoś bardziej wdrożony w temat biegania polecić jakieś tanie spodenki? Dzisiaj sobie bardzo obtarłem uda. Chodzi mi o najzwyklejsze, niestety nie mam dużo pieniędzy.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Tanie spodenki
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
Można poprosić o jakieś konkrety bądź linki? Kompletnie się na tym nie wyznaję.
- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
http://www.decathlon.pl/baggy-essential ... 38570.html
ja biegam w takich, są naprawdę spoko jak za taką cenę.
Ale obecnie w H&M jeśli masz gdzieś blisko, to polecam ich serię ubrań do biegania. Kupiłem tam w promocji spodenki za 30 zł i są odczuwalnie lepsze.
ja biegam w takich, są naprawdę spoko jak za taką cenę.
Ale obecnie w H&M jeśli masz gdzieś blisko, to polecam ich serię ubrań do biegania. Kupiłem tam w promocji spodenki za 30 zł i są odczuwalnie lepsze.
-
- Wyga
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 50'31''
- przeleć to forum szukajką - sporo na ten temat
- przy kupnie zwróć uwagę na szwy w miejscach wrazliwch że tak to ujmę
- na obtarcia sudokrem i inne po prostu inne gatki - a jakie - to musisz już sobie sam dopracować temat
- jedni preferują lekkoatletyczne/typowe inni zaś leginsy - jedne i drugie są super
- te co wskazałeś - podobne są w go-sporcie - i obu (ja) bym nie kupował ze względu na szwy - ale to moja opinia i wypracowane zdanie na bazie moich prób i błędów
- w efekcie - ja latam w leginsach z minimalnymi szwami w innym miejscu niż wrazliwe innej marki i w innej cenie i nie mam problemów "tego typu"
- ale wszystko jest dla ludzi i do wyboru
pozdro
pawson
- przy kupnie zwróć uwagę na szwy w miejscach wrazliwch że tak to ujmę
- na obtarcia sudokrem i inne po prostu inne gatki - a jakie - to musisz już sobie sam dopracować temat
- jedni preferują lekkoatletyczne/typowe inni zaś leginsy - jedne i drugie są super
- te co wskazałeś - podobne są w go-sporcie - i obu (ja) bym nie kupował ze względu na szwy - ale to moja opinia i wypracowane zdanie na bazie moich prób i błędów
- w efekcie - ja latam w leginsach z minimalnymi szwami w innym miejscu niż wrazliwe innej marki i w innej cenie i nie mam problemów "tego typu"
- ale wszystko jest dla ludzi i do wyboru
pozdro
pawson
-
- Wyga
Dziękuję bardzo za rady. Wieczorem jeszcze się porozglądam.
Wiesz, z chęcią bym kupił spodenki za 100 zł, gdzie szwy by nie przeszkadzały, lecz mnie najzupełniej na to nie stać. Będę szukać optymalnych jak na tą cenę. Dziękuję serdecznie
Pozdrawiam.
Wiesz, z chęcią bym kupił spodenki za 100 zł, gdzie szwy by nie przeszkadzały, lecz mnie najzupełniej na to nie stać. Będę szukać optymalnych jak na tą cenę. Dziękuję serdecznie