Zastanawiam się nad Kanadią 5, aktualnie można ją zdobyć za 250 złotych, i to jest właśnie granica cenowa, której nie chciałbym przekraczać. Możecie powiedzieć o niej coś więcej? W anglojęzycznej recenzji przeczytałem, że dla śródstopiowców są niezbyt wygodne. Kiedy się w nich przeleciałem chwilkę, wydawały się w miarę okej - macie może z nimi jakieś większe doświadczenie?
O ile w butach asfaltowych się raczej orientuję, i kiedy mam je wybierać, przymierzam i obczajam te, które wydają się interesujące, to w trailówkach po prostu nie jestem pewien, które są tymi interesującymi. Może ktoś z Was ma jakieś ciekawe propozycje dla...
...dla osoby, którą chyba w miarę kojarzycie, ale w razie wątpliwości - dbam o technikę, nie jestem specjalnie szybki, ale też nie należę do typowych początkujących (na mega-szybkim treningu, ale nie na 100% możliwości, 4,2 km w 18:10, poza treningiem nie było jeszcze okazji tego pobić), ze względu na kruchusieńkie kolanka boję się jednak rezygnować całkiem z amortyzacji, ale nie chcę też jej mieć zbyt wiele. No i elastyczność. Lubię elastyczność buta.
Pomożecie?