Kawa

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kawa, a tym bardziej czysta kofeina szybko zaczyna działać, natomiast guarana ma słabszego kopa ale za to działa o wiele dłużej.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
PKO
kisiel1992
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

bo w sumie dziś mnie czekan nocka
2 koła zaaległe + zaliczenie jutro, a w czarnej du*ie jestem :/
zaraz idę na WF + odrabiam, to mnie nie będzie do 22 coś, a nie chce kupować energetyków sobie :/
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kisiel1992 pisze:bo w sumie dziś mnie czekan nocka
zaraz idę na WF + odrabiam, to mnie nie będzie do 22 coś, a nie chce kupować energetyków sobie :/
To raczej zainwestuj w dobry ekstrakt z różeńca. Są badania na to, że poprawia pamięć, skupienie i dodaje energii.
Dobry ekstrakt i niedrogi ma mariola na bazarku sportacademy.pl
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

apaczo pisze:kawa, a tym bardziej czysta kofeina szybko zaczyna działać, natomiast guarana ma słabszego kopa ale za to działa o wiele dłużej.

zastanawiam sie czy róznice w działaniu kawy i guarany wynikaja z samej różnicy w typie kofeiny tam zawartej czy w składnikach dodatkowych kawy i guarany
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

w sumie faktycznie kawa działa mocno pobudzajaco czuje sie "gorącą krew" i nie chce sie spać a po guaranie praktycznie brak kopa spac mozna tez isc ale na 100 % dziala i dłuugo pobudza dla studentów zdecydowanie lepsza guarana bo nie powoduje wachań funkcjonowania organizmu no i gdy przesadzisz nie skończysz bezsenną nocą, polecane tez bo nie szkodzi na serce, jest lepsza rzecz jasna nie da sie jej zaparzyc jak kawy stad mała popularnośc to raczej suplement
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

apaczo pisze:
To raczej zainwestuj w dobry ekstrakt z różeńca. Są badania na to, że poprawia pamięć, skupienie i dodaje energii.
Dobry ekstrakt i niedrogi ma mariola na bazarku sportacademy.pl
jest cos czego Mariola nie ma ? :hej:
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

marcinostrowiec pisze: jest cos czego Mariola nie ma ? :hej:
...badziewia :ble:
u niej tylko towar prima sort, dobry i pewny
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ