Bokserki męskie KALENJI Essential

Bamba04
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 55:43
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!

Czy ktoś mógłby sie wypowiedzieć na temat bokserem KALENJI Essential?
Czy warto itd.?
http://www.decathlon.pl/boxer-essential ... #avantages
Jestem na etapie poszukiwania bielizny, bo ostatnio nabawiłem sie dosyć poważnych otarć spowodowanych złą bielizna.

Z góry dzięki za pomoc,
Pozdrawiam!
PKO
Awatar użytkownika
Paweł100
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 49:42

Nieprzeczytany post

Ja takie mam i mi nia pasują, ale to może dlatego, że ogólnie nie lubię bokserek (kupiłem przez pomyłkę, bo zwykłe slipy są w tych samych opakowaniach). To znaczy - biegam w nich i dramatu nie ma, ale szczerze mówiąc nie czuję żadnej różnicy pomiędzy zwykłą bielizną a tą. Wygodna dla mnie ta sama, tyłek też nie poci się mniej.
Awatar użytkownika
Kwiat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Naprawdę nie ma żadnej różnicy między dajmy na to bawełną a poliestrem z Decathlonu?
Obrazek

Blog|Komentarze

10 km - 53'43" (Tychy, 22.12.2013)
Awatar użytkownika
Kroman
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Używam ich już drugi rok i jestem bardzo zadowolony ( średnio 6 treningów w tygodniu i nawet dziury nie mają... Pancerne gacie :P).
Jakoś do tej pory nie miałem od nich otarć, tudzież innych dolegliwości, jak przy zwykłej bieliźnie.
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo fajne gatki, trzymają, co mają trzymać, bardzo elastyczne i tak, jak podkreślają koledzy powyżej - nie zatrzymują wilgoci ;) . Porównanie ich do bawełny nie ma sensu - to jak zestawiać koszulkę bawełniana i techniczną....Biegam w nich podczas każdego treningu, faktycznie są pancerne :), znaczy - wytrzymałe :) Raz jeden miałem wrażenie, że mnie lekko obtarły, ale może przyczyna była poza nimi...Jak dla mnie wygodne i komfortowe.
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
kuzon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Uważam, że zdecydowanie warte tej ceny. Mam od roku, używane do biegania, rolek, nart, trekkingu w górach i wszystkich innych działań. Tak jak napisał poprzednik, trzymają wszystko na miejscu, nic nie lata z nogawki do nogawki :grin: “Cztery litery" są suche i nie mam żadnych obtarć. Zadecydowała cena, bo liczyłem się z tym, że jak coś będzie nie tak, to wylądują w koszu. Pomyślałem, że jeśli ta forma zda egzamin, to kupię jakieś inne o "kosmicznej technologii"...tymczasem po 2 tygodniach dokupiłem jeszcze jeden komplet tych samych, bo okazało się, że w moim wypadku, świetnie spełniają swoje zadanie. Jak mnie NASA wyśle na Marsa, to kupię sobie lepsze :-)
SirM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:57
Życiówka w maratonie: 03:29:31

Nieprzeczytany post

Mam takie i są dobre tzn. wszystko dobrze trzymają. Natomiast mam też model SH500
http://www.decathlon.pl/szorty-sh500-id_8199602.html
i jakoś lepiej się w nich czuję podczas normalnie i podczas biegu.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ