sprawność begowa policji
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Policja jest raczej jednostką zorganizowaną. Jakby wymachiwał giwerą i uciekał to raczej by się tak zorganizowali aby złapać go w pułapkę w kilka-kilkanaście osób. Nie widzę sensu ganiać typa, którego poznać na kilometr, że blefuje.
Co do sprawności funkcjonariuszy to już inna sprawa hehe
Co do sprawności funkcjonariuszy to już inna sprawa hehe
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Ale wlepić mandat już możnaNie widzę sensu ganiać typa, którego poznać na kilometr, że blefuje.
Wniosek? Nie daj się i po prostu spieprzaj
-
- Zaprawiony W Bojach
Za co mandat? Przecież on nie pił piwa.
Uważaj, bo mimo wszystko jest trochę biegaczy w szeregach Policji. Trafisz na mocnego i Cię zabiega a potem pałą po plecach przylejeWniosek? Nie daj się i po prostu spieprzaj
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
thomekh pisze: Uważaj, bo mimo wszystko jest trochę biegaczy w szeregach Policji. Trafisz na mocnego i Cię zabiega a potem pałą po plecach przyleje
Ale policjant-biegasz na pewno nie będzie spasiony, więc już zawczasu można ocenić ryzyko.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
dla mnie to przede wszystkim film o tym jak bezsensownym prawem jest zakaz spożywania alkoholu na ulicach, placach i w parkach
gdybym był policjantem, to też by mi się nie chciało takiego idioty gonić
gdybym był policjantem, to też by mi się nie chciało takiego idioty gonić
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Wyga
@ gocu
Co racja, to racja
BTW Mam bliskiego kumpla, od 20 lat funkcjonariusza Policji, przez niego poznałem parę innych osób z "firmy". On sam - jakkolwiek krzepę w łapie ma, jak niedźwiedź - po 100 metrach sprintu uczyniłby swoją żonę wdową (z czego zdaje sobie sprawę; ostatnio przy piwku coś nawet wspominał, że może zacznie biegać, ale póki co słowo nie stało się ciałem). Większość znanych mi jego kumpli - podobnie. W większości jeśli w ogóle uskuteczniają jakąś aktywność fizyczną, to zdecydowanie raczej siłówkę, ewentualnie sporty walki. Potrafią obezwładnić, przyłożyć w ucho tak, że przez tydzień będzie w nim dzwoniło, ale do pościgów, to się tylko radiowozem zabierają
Co racja, to racja
BTW Mam bliskiego kumpla, od 20 lat funkcjonariusza Policji, przez niego poznałem parę innych osób z "firmy". On sam - jakkolwiek krzepę w łapie ma, jak niedźwiedź - po 100 metrach sprintu uczyniłby swoją żonę wdową (z czego zdaje sobie sprawę; ostatnio przy piwku coś nawet wspominał, że może zacznie biegać, ale póki co słowo nie stało się ciałem). Większość znanych mi jego kumpli - podobnie. W większości jeśli w ogóle uskuteczniają jakąś aktywność fizyczną, to zdecydowanie raczej siłówkę, ewentualnie sporty walki. Potrafią obezwładnić, przyłożyć w ucho tak, że przez tydzień będzie w nim dzwoniło, ale do pościgów, to się tylko radiowozem zabierają
Sent from my ENIAC
- leandros
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:56
Mam znajomego w "firmie", konkretniej to znajomy rodziców. Biega całkiem sporo i może pochwalić się 39 minutami na 10km i wynikiem na połówce 1:40. Czyli forma jest, ale żeby miał muły jak steven seagal, to nie
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn
Blog treningowy.
Komentarze.
5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
Blog treningowy.
Komentarze.
5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Z klipu w parku wyglada ze jednak go dorwali.
Ciekawe czy brak alkoholu w butelce po piwie powoduje automatyczne wypuszczenie?
Warto pokazywac ten filmik bunczucznym komendantom, uprawiajacym propagande pro policyjna.
Przy najblizszej okazji pokaze ten filmik miejscowemu komendatowi.
Ciekawe czy brak alkoholu w butelce po piwie powoduje automatyczne wypuszczenie?
Warto pokazywac ten filmik bunczucznym komendantom, uprawiajacym propagande pro policyjna.
Przy najblizszej okazji pokaze ten filmik miejscowemu komendatowi.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:15
Mnie raz gonila Policja nad Wisla w Krakowie za bieganie po sciezce rowerowej - nie chcialem przerywac treningu wiec sie nie zatrzymalem. Zaczeli autem ale jak teren okazal sie trudny to dwoch wysiadlo i zaczelo biec. Po 100m wsiedli do auta spowrotem .
W koncu mnie zlapali i choc nic nie zrobili bo nie mieli za co to ubaw mam do dzis
W koncu mnie zlapali i choc nic nie zrobili bo nie mieli za co to ubaw mam do dzis
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
pościg za piratem drogowym.Yassith pisze:Mnie raz gonila Policja nad Wisla w Krakowie za bieganie po sciezce rowerowej (...)W koncu mnie zlapali (..)
nieźle!
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
był dzisiaj w TVN24. mówił, że na 7 scen złapali go w sumie 2 razy. ale też 2 razy tylko próbowali.wojtek pisze:Z klipu w parku wyglada ze jednak go dorwali.
można więc powiedzieć, że jak już próbują, to skutecznie
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
"Dajcie mi człowieka, paragraf się znajdzie".wojtek pisze:Z klipu w parku wyglada ze jednak go dorwali.
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
Akurat jego powinni prewencyjnie zamknąć, jego "numery" są na poziomie gleby, nawet zgapić prawidłowo od Remiego Gaillarda nie potrafi, że o inwencji własnej nie wspomnę.
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!