mclakiewicz - komentarze
Moderator: infernal
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Aż tak źle z Tobą?
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Nie że źle, ale tak jak mówię: wszystko się okaże po sobocie, czy będzie długa przerwa, czy jakoś się zregeneruję.
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Dalej napiernicza Cię to, co Cię napierniczało?
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Tia, dalej i wciąż...
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Czyli prochy i odpoczynek? A chciałam Cię wyciągnąć na bieg nocny na moje zadupie Chyba, że do 23.06 się wykurujesz?
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
A nie 28? Coś mi tak sie kojarzy...Angua pisze:Czyli prochy i odpoczynek? A chciałam Cię wyciągnąć na bieg nocny na moje zadupie Chyba, że do 23.06 się wykurujesz?
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Mosz recht, 23.06 jest bieg w Rudzie.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Świeżutka porcja fotek https://picasaweb.google.com/1060709281 ... ARNOGORSKI
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
brawa dla Ciebie..ale widziałem ze Ci było mało i jeszcze w niedziele dowaliłeś
Jak tam Twoje bóle?
Jak tam Twoje bóle?
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Marek, świetny wynik, wielkie gratulacje! I cieszę się, że rozbiegałeś kontuzję
Blogowanie
Komentowanie
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Senkju, mersi, spasiba
Ból minął w momencie sobotniego wystrzału startera, a na rozgrzewce jeszcze dokuczał. Mini cud?
Niedziela to był błąd. Miałem siedzieć na zadzie i upajać się medalem. Może gdybym wziął wodę, bo w efekcie wczoraj byłem odwodniony - cały dzień piłem i wogóle nie musiałem latać do WC.
Dziś i jutro odpoczynek, zresztą wyprałem buty i się suszą więc nie mam w czym biegać.
Ból minął w momencie sobotniego wystrzału startera, a na rozgrzewce jeszcze dokuczał. Mini cud?
Niedziela to był błąd. Miałem siedzieć na zadzie i upajać się medalem. Może gdybym wziął wodę, bo w efekcie wczoraj byłem odwodniony - cały dzień piłem i wogóle nie musiałem latać do WC.
Dziś i jutro odpoczynek, zresztą wyprałem buty i się suszą więc nie mam w czym biegać.
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Dla mnie to jakaś paranoja U mnie bieżnia (ba, cały kompleks) jest czynny codziennie do 21-ej. Jako że mamy "orlika" (na którym jestem animatorem ), to w soboty i niedziele też - do 20-ej. W wakacje godziny otwarcia mają być jeszcze "wydłużone". Nie to, żebym Cię buntował, ale popróbuj spytać kogoś z samorządowców dlaczego tak jest. Myślę, że gdybyś zebrał małą grupę wsparcia to wyszłoby na Twoje, a przy okazji zostałbyś lokalnym bohateremBieżnia w Bytomiu już zrobiona. Wejścia na nią pozamykane, napisałem więc maila do ZSO 3 i oto co się dowiedziałem:
Cytuj:
W odpowiedzi na Pana e-maila Dyrektor Szkoły informuje, że istnieje możliwość korzystania z bieżni pod warunkiem wcześniejszego
zgłoszenia się do Dyrektora Szkoły. Godziny do dyspozycji osób postronnych 16.00 -21.00 od poniedziałku do piątku. W soboty i niedziele bieżnia nieczynna.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawi mnie co z BBLem , który miał być na tej bieżni prowadzony w soboty. Nigdzie indziej tak nie ma, w Chorzowie do zmroku, w Mikołowie własciwie całą dobę mozna korzystać z bieżni do woli.....nie mniej skorzystam bo dla mnie godziny sa ok....Marek, możesz mi na PW podeslać maila do tego dyrektora, albo jakiś nr tel? Raz w tygodniu i tak muszę gdzieś z tej biezni korzystać , a po co mam daleko jeździć, wsiąde na rower i raz dwa jestem na biezni...znacznie mi to ułatwi życie, dziękiroberturbanski pisze:Dla mnie to jakaś paranoja U mnie bieżnia (ba, cały kompleks) jest czynny codziennie do 21-ej. Jako że mamy "orlika" (na którym jestem animatorem ), to w soboty i niedziele też - do 20-ej. W wakacje godziny otwarcia mają być jeszcze "wydłużone". Nie to, żebym Cię buntował, ale popróbuj spytać kogoś z samorządowców dlaczego tak jest. Myślę, że gdybyś zebrał małą grupę wsparcia to wyszłoby na Twoje, a przy okazji zostałbyś lokalnym bohateremBieżnia w Bytomiu już zrobiona. Wejścia na nią pozamykane, napisałem więc maila do ZSO 3 i oto co się dowiedziałem:
Cytuj:
W odpowiedzi na Pana e-maila Dyrektor Szkoły informuje, że istnieje możliwość korzystania z bieżni pod warunkiem wcześniejszego
zgłoszenia się do Dyrektora Szkoły. Godziny do dyspozycji osób postronnych 16.00 -21.00 od poniedziałku do piątku. W soboty i niedziele bieżnia nieczynna.
-
- Wyga
O ironio ,dzisiaj również pogubiłem się w lesie miechowickim ,mnie niestety zmylił napotkany tubylec , który spytany o drogę do baru ''POD DĘBEM'' , wysłał mnie w stronę Karbia -do zobaczyska na bytomskiej połówce.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Długo by opowiadać jak i gdzie tam można pobiec...ale ponieważ na razie brak szans na wspólne zwiedzanie tych terenów to spróbuję: 1. Jakbyś dalej pobiegł tą wąskotorówką od osiedla awaryjnego to wylecisz na stroszku, kawałek asfaltem i potem już masz albo DSD, ale Segiet, albo wracasz ścieżką rowerową do lasu i wylatucjesz koło knajpy, trasa ma około 10km....2. wzdłuż autostrady jak biegniesz drogą techniczną dalej to jest nawrotka pod mostem kawałek dalej,a nie przejściem dla zwierząt ..tam też mozna przejść przez barierki i pobiec dalej w stronę Stolarzowic.........tam w lesie gdzie nawracałeś przy osiedlu można pobiec dalej i wylecisz na techniczej drodze trochę dalej....
PS...czekam na odpowiedź od dyrekcji szkoły....telefonow nikt nie odbiera, mam nadzieję ze chociaż ktoś odpisze.
PS...czekam na odpowiedź od dyrekcji szkoły....telefonow nikt nie odbiera, mam nadzieję ze chociaż ktoś odpisze.