Provitamina - komentarze do blogu
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ostatnio stanęłam w kolejce do depozytu za kenijską elitą - rany boskie, jaki oni mieli intensywny zapach! Musiałam się odwrócić, bo normalnie mi oczy prawie łzawiły i nie dało się oddychać
Ale żeby nie było, że tylko elita śmierdzi - zapach męskiej szatni przed i po lokalnym biegu też ma swoją moc
Ale żeby nie było, że tylko elita śmierdzi - zapach męskiej szatni przed i po lokalnym biegu też ma swoją moc
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Dezodorant jednak jest mile widziany Nie ważne że zatyka kanaliki
A najważniejsze w tym wszystkim jest czyste ciałko i czyste ciuszki! Pot jest bez zapachu, dopiero w połączeniu z bakteriami zaczyna śmierdzieć.
Wczorajszy zapach był niesamowity - zapach czystości. Mogłabym biec za nim...
Do tego facet w wieku przedemerytalnym lub już w wieku emerytalnym - takie połączenie to rzadkość.
A najważniejsze w tym wszystkim jest czyste ciałko i czyste ciuszki! Pot jest bez zapachu, dopiero w połączeniu z bakteriami zaczyna śmierdzieć.
Do tego facet w wieku przedemerytalnym lub już w wieku emerytalnym - takie połączenie to rzadkość.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
No jeśli dziadek to tym bardziej szacun - faceci w tym wieku raczej za jedyny słuszny kosmetyk uznają szare mydło "biały jeleń"
Ja nie używam dezodorantu Marcin - tylko perfum - a właściwie wody perfumowanej bo prawdziwych perfum szkoda. Chodzi o to by za mną ciągnęła sie delikatna kwiatowa nuta gdy biegnę. Antyperspirant mam bezzapachowy i używam go raz dziennie po kąpieli (zresztą dermatolodzy odradzają stosowanie antyperspirantów częściej niż raz dziennie ze wzgledu na właśnie zatykanie kanalików co w efekcie może prowadzić do stanów zapalnych). Dezodoranty natomiast same w sobie szczególnie te męskie to nic innego jak perfuma w sprayu :P:P
Ja nie używam dezodorantu Marcin - tylko perfum - a właściwie wody perfumowanej bo prawdziwych perfum szkoda. Chodzi o to by za mną ciągnęła sie delikatna kwiatowa nuta gdy biegnę. Antyperspirant mam bezzapachowy i używam go raz dziennie po kąpieli (zresztą dermatolodzy odradzają stosowanie antyperspirantów częściej niż raz dziennie ze wzgledu na właśnie zatykanie kanalików co w efekcie może prowadzić do stanów zapalnych). Dezodoranty natomiast same w sobie szczególnie te męskie to nic innego jak perfuma w sprayu :P:P
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Provitamina pisze:Dezodorant jednak jest mile widziany Nie ważne że zatyka kanaliki
Dokładnie - wystarczy prysznic przed wybieganiem i świeżo uprany ciuch do tego antyperspirant i już jest elegancko
Sama staram się tak robić i nigdy nie było ten no, żeby coś śmierdziało po bieganiu
A co do mężczyzny to absolutna rzadkość! Szkoda,że ja takich nie spotykam ( tylko nieco młodszych :D ) ....
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Ten starszy pan to mógł być jeszcze produkt czasów Fogga, Przybory i Wasowskiego - brylantynka na włosy, woda kolońska Przemysławka albo Brutal
Ale nie ukrywam, że wzór to niedościgniony, jakbym po każdym treningu miał prać ciuchy, to bym na proszek nie wyrobił Więc co 2-3 wyjścia musi wystarczyć - więc jakby co, to przepraszam
Ale nie ukrywam, że wzór to niedościgniony, jakbym po każdym treningu miał prać ciuchy, to bym na proszek nie wyrobił Więc co 2-3 wyjścia musi wystarczyć - więc jakby co, to przepraszam
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
No mnie się udało uzbierać dwa komplety plus sporo koszulek Na weekend starcza, a do środy zawsze pranie jest, bo ja pięć dni w tygodniu jestem aktywny . Co do dezodorantów, czy perfum - używam ich przed bieganiem, tym bardziej, że biegam stadnie , z dziewczynami ..Aha - nie jestem z pokolenia "Brunetki, blondynki ja wszystkie Was dziewczynki caaałłłooować chcę" . Smutna prawda jest taka, że pocenie odgrywa ważną rolę w termoregulacji i niestety przykrych konsekwencji nie da się uniknąć, mozna tylko minimalizować...
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluje! Swietny czas!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje! Czas super!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję! Czekam tylko, aż złamiesz 50 minut. W takim tempie to... trudno nawet oszacować, jak szybko to się stanie
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje Czwórka z przodu coraz bliżej
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
To raz jeszcze: gratuluję
Ale pojechałaś z tym "dostojnym krokiem" i resztą... taplam się w samozachwycie
Ale pojechałaś z tym "dostojnym krokiem" i resztą... taplam się w samozachwycie
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuje Wam wszystkim!
Do czwóreczki na przodzie jeszcze dużo brakuje Trzeba bardzo dużo trenować, by zejść poniżej 50 min Przynajmniej jeśli chodzi o moją osobę!
Marek gdybym miała kamerę, to bym Ci nakręciła krótkometrażowy film, na temat Twojego biegu.
Biegasz o tak: tup ___tup___tup___tup___ i tak lekko. Jest delikatna faza lotu A ja biegam tak: tup..tup..tup..tup..Mam wrażenie jak bym była czołgiem
Do czwóreczki na przodzie jeszcze dużo brakuje Trzeba bardzo dużo trenować, by zejść poniżej 50 min Przynajmniej jeśli chodzi o moją osobę!
Marek gdybym miała kamerę, to bym Ci nakręciła krótkometrażowy film, na temat Twojego biegu.
Biegasz o tak: tup ___tup___tup___tup___ i tak lekko. Jest delikatna faza lotu A ja biegam tak: tup..tup..tup..tup..Mam wrażenie jak bym była czołgiem
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Nieee nooo bez przesady...
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Ja się zawsze czuję jak hipopotam - czołg przynajmniej równo sunie :D
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Boberek_21 pisze:Ja się zawsze czuję jak hipopotam - czołg przynajmniej równo sunie :D
A jak biega hipopotam?
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo