kolano
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
witam wszystkich jestem tu pierwszy raz wiec sorka jesli juz było wczoraj odnowiła mi sie kontuzja (juz bedzie 4 raz) a mianowicie moje jabłko lubi uciekac na lewa strone kiedys były to dłuzsze jej pobyty poza stawem aktualnie wyskakuje i wskakuje zaczyna mnie to meczyc pomozcie co robic?? jaki lekarz? mam narazie opaske trainer 2 pozyczona i nie wiem czy jest dobra do tego typu urazów jakie cwiczenia ?? lekarz stwierdził ze nie da sie nic z tym zrobic operacja przynosi marne efekty ?!! help me
- misio
- Wyga
Poprzycinaja troczki cos tam jescze zrobia i bedzie dobrze.Lepiej jednak nie czekac za dlugo gdyz wtym czasie mozne zniszczyc hcrzastke a to jak wiadomo nie jest za ciekawe!
Misio
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Quote: from gonzo on 12:22 pm on Feb. 7, 2005
wiec sorka jesli juz było
jaki lekarz?
jakie cwiczenia ?? lekarz stwierdził ze nie da sie nic z tym zrobic operacja przynosi marne efekty ?!!
Było o tym.
Kliknij tutaj
Lekarz-najlepiej spec od medycyny sportowej.
Ćwiczenia pod okiem fizjoterapeuty, a później samemu, pewnie do końca życia, bo takie przypadłości wynikające z takiego a nie innego układu anatomicznego lubią się odnawiać.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.