Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:ze maja opieke dla dzieci :oczko: ale to nie w tym roku
Wiesz ostatnio w Bukowinie to tej małoletniej hałastry :oczko: było chyba więcej niż tzw. biegaczy :bum: To są raczej wczasy z bieganiem, niż obóz dla "wyczynowców".
Z drugiej zaś strony podczas obozu poza tym, że nauczą cię podstawowych typów treningu, to jeszcze ,jak postawisz właściwe pytania, to uzyskasz na nie odpowiedzi (np. dotyczące techniki biegania).
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Jak piszczele nie bolą, to najważniejsze. A z wolnym bieganiem - wiadomo - łatwo (biec) ale trudno (się zmusić) ;)
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

grim80 pisze:A z wolnym bieganiem - wiadomo - łatwo (biec) ale trudno (się zmusić) ;)
Kompletnie się z tym nie zgodzę, to kwestia doświadczenia :spoczko: :oczko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

co się dziwisz Julia :) po takim siedzeniu na konferencji (i integracji :bum: :taktak: ) brak mocy to oczywistość ;) - rozumiem że zabawa była przednia :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar, na przyszly rok zastanowie sie nad tym obozem biegowym. W tym roku raczej sie nie czuje, z reszta trzeba by bylo modyfikowac plany wakacyjne. Niemniej zapamietam sobie :)

Rubin, oj zabawa tez byla, ale dwa dni sluchania prezentacji + wyglaszanie jednej to jednak meczace :echech: dzisiaj ledwo zyje,jakas kumulacja mnie dopadla i padam na pysk. Chata zarosnieta i w planach na dzis bylo sprzatanie, ale raczej sobie odpuszcze. Jeszcze tylko szkodniki polozyc spac :trup:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Julia - napiszesz mi, czy na niski drop przechodziłaś stopniowo? moje dotychczasowe mają różnicy 14 mm, za chwilę będę miała buty z dropem 6 mm ; wiem, że to trzeba stopniowo, ale jak bardzo :hahaha: ??
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze: maz na mnie nakrzyczal ze niepowazna jestem, ze sie prosze o klopoty, ze kot to widzial po nocy (?) po chaszczach biegac.
Nie no, nie rozumiem. Dlaczego, że kot to widział w chaszczach to źle i już tam nie mogłaś biegać? :ojoj:

:bleble:

A tak w ogóle to ja po prośbie - skoro Ty w tych adidasach biegasz to chciałam Cię prosić, czy byś mogła, jak będziesz miała wolną chwilkę napisać mi jaki masz numer tego buta i zmierzyć wkładkę ze środka i podać mi wartość w centymetrach, ile tam Ci wyszło? Bardzo, bardzo byłabym wdzięczna. :taktak:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rubin, ja chyba nie jestem odpowiednia osoba do dawania rad, jesli spojrzec na moje perypetie piszczelowe :ble:
Ale tak: adiasy maja dropu 12 mm, Nike free 9 mm i tu przejscie przeszlo bezbolesnie. Moze dlatego ze Nike maja wciaz duzo amortyzacji?
No ale Minimusy z 4 mm dropem i prawie bez podeszwy to jednak za duzy hardcore jak dla mnie jak na razie, cialo sie musi przyzwyczaic :lalala:

Takze jedyna rada jaka mam: probuj powoli i sluchaj reakcji organizmu, a bedzie dobrze :hahaha: zacznij raz w tygodniu od krotkiego treningu i stopniowo zwiekszaj objetosc.

Zuzu, poszla pw.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Legginsy klasa :taktak: Będzie szyk i lans na zawodach :spoko:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

14+ i jeszcze są na Tobie luźne, dżizas. :orany: A ja ostatnio kupowałam compressporty na łydkę w rozmiarze T4. :ojoj:

Z NB idealnie Ci się będą komponowały. :taktak:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zu.zu pisze:14+ i jeszcze są na Tobie luźne, dżizas. :orany: A ja ostatnio kupowałam compressporty na łydkę w rozmiarze T4. :ojoj:

Luzne sa bo troche za dlugie: na 170 cm wzrostu :hejhej: ale za dwie dychy to wzielam, co beda tak same lezaly. Tylko wlasnie z NB troche sie gryza kolorystycznie, bo jednak rozne odcienie maja... Juz u Kachity w komentarzach trollowalam co mi po glowie chodzi :taktak:
kachita pisze:Legginsy klasa :taktak: Będzie szyk i lans na zawodach :spoko:
E tam zawody, szyku w jesienne wieczory na dzielni bede zadawac :spoczko:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Legginsy bomba, możesz mężowi powiedzieć, że jakbyś już poszła szukać tego kota w chaszczach, to Cię znajdzie jakby co :bum:
Jak zaczynałaś biegać ze śródstopia? Krótkie odcinki, czy starając się lądować coraz mniej na pięcie?
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zu.zu pisze:14+ i jeszcze są na Tobie luźne, dżizas. :orany: A ja ostatnio kupowałam compressporty na łydkę w rozmiarze T4. :ojoj:

Super te rajtki! Mi by pewnie weszły do wysokości kolan i amen :hahaha: :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Legginsy klasa :taktak: Będzie szyk i lans na zawodach :spoko:
Ładne takie amerykańskie...klasyczne i nie wyróżniające się zbytnio z biegowego świata modowego :sss:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua pisze:Jak zaczynałaś biegać ze śródstopia? Krótkie odcinki, czy starając się lądować coraz mniej na pięcie?
Ja zaczelam biegac ze srodstopia w nowych butach (w grudniu, Nike Free) i poniewaz bylam po przerwie to i tak nie biegalam duzo. Takze w sumie zaczynalam od ktorkich odcinkow :oczko:

Edit:
Widze ze leginsy tez sie wszyskiem podobaja :spoczko: jak kiedys wreszcie wystartuje w jakis zawodach to przynajmniej bedzie mnie latwo wypwtrzec na zdjeciach :spoczko:
ODPOWIEDZ