Czapka na lato, do upięcia włosów

Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kejt7 pisze:
martaszc pisze:hej,
ja ostatnio kupiłam sobie (do spółki z koleżanką, więc taniej :usmiech: ), takie: http://www.run4fun.pl/nike-sport-hairba ... 3fa4b0bcf7
fajnie wyglądają i dobrze trzymają włosy :taktak:
a to jest gumka czy opaska?
to jest gumka. taka dość zwyczajna, szerokości zwykłej gumki do majtek z pasmanterii ;-), tylko z ladnym logo Nike. spadla mi z wlosow i bezpowrotnie zaginęła już przy pierwszym bieganiu, więc w sumie średnio mi się to kalkuluje - jedna gumka na trening :bleble:
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
kejt7
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ha, ha dobre:) czyli rozumiem, że nie polecasz
martaszc
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:to jest gumka. taka dość zwyczajna, szerokości zwykłej gumki do majtek z pasmanterii ;-), tylko z ladnym logo Nike. spadla mi z wlosow i bezpowrotnie zaginęła już przy pierwszym bieganiu, więc w sumie średnio mi się to kalkuluje - jedna gumka na trening :bleble:
Dziewczęta, zdaje się, że podałam Wam niewłaściwy link do gumek właśnie, a chodziło mi o opaski. Opaski pakowane są po 6 sztuk, gumki po 9. Ja mam opaski i w moim przypadku sprawdzają się w 100%. Jeśli coś namieszałam, to przepraszam. Opaski mają w forpro, drżącą ręką podaję link - ponieważ ja mam inne kolory niż w linku, to mam nadzieje, że to to właśnie: http://www.sklep.forpro.pl/akcesoria/op ... 1987964909
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Tylko czapki. Każdy to powie:

http://www.youtube.com/watch?v=5LHid-nC45k

pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kejt7 pisze:ha, ha dobre:) czyli rozumiem, że nie polecasz
Właściwie to sam patent jest dobry, nie mogę powiedzieć, że nie polecam. Tylko mi ta gumka jakos bezwiednie spadla, a dostrzegłam to dopiero po zakończeniu biegania. A w międzyczasie i tak mi sie wlosy tak "utrwaliły", że same się trzymały :bum:
Drugiej proby z gumką Nike nie było, bo zrobiłam sobie krótką grzywkę i to jest rozwiązanie, które zdecydowanie najbardziej polecam w przypadku wlosów wpadających do oczu i przyklejających się do twarzy - nad czołem grzywka, z tyłu kucyk :)
Obrazek
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

montalb pisze:Tylko czapki. Każdy to powie:

http://www.youtube.com/watch?v=5LHid-nC45k

pzdr
montalb
no to musze koniecznie wypróbować patent z czapką :)
ale skoro gubię gumki, to nie wiem czy to dobry pomysł - czapka wydaje sie jeszcze bardziej podatna na spadanie...
Obrazek
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biegam w czapce i bardzo sobie chwalę to rozwiązanie :taktak: Włosy wiążę w kitkę, ale mam dość krótkie, więc kitka wygląda mało reprezentacyjnie - więc hyc, czapka na to i włosy do oczu nie lecą, kitka się trzyma, nawet jeśli zgubiłabym gumkę, słońce nie oślepia ani w głowę nie pali - same plusy :usmiech:
Awatar użytkownika
Apex
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mi czapka mało się widzi w gorący dzień. Jak tylko łepetyna mi się spoci to zaczyna mnie drażnić i swedzic (nie mam łupieżu ani innej choroby).
Póki co, biegam w z plastikową opaska, szeroką na centymetr i jest ok. Jak włosy będę mieć dłuższe to wtedy zepnę w kitkę.
Alternatywą jest też uplecenie warkoczyków wzdłuż głowy ale to ciut.czasochłonny zabieg no i musi to zrobić druga osoba.
jazmine
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

najlepsze mocne i tanie gumki do biegania ...robię z grubych rajstop 60/100 DEN. Odcina się stopę i część majtkową i pozostają dwa rękawy, z których w zależności od preferencji i włosów, można zrobić minimum 4 mocne gumy. Mam włosy długosci 60 cm, grube, biegam od pół do półtorej godziny i nigdy jeszcze rajstopowej gumki nie zgubiłam. najwazniejsza ich zaleta to to, że nie wyrywają włosów jak recepturki :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ