Bieg na 1000m i 50m

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Realese_Yourself
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, mam 21 lat, i mam niecałe 3 miesiące na przygotowanie do testów sprawnościowych.
Chciałbym się zapytać jak mógłbym zredukować mój aktualny czas (3:45) do 3;30 oraz co robić aby dobrze pobiec
50m.
Mieszkam na wsi, mam dużo miejsca do biegania. Wczoraj biegałem, trwało to około 24 minuty, czytałem o interwałach itp.

Jestem świeży w temacie więc pytam was o radę, co i jak robić aby najlepiej się przygotować.

Proszę o pomoc i pozdrawiam.
PKO
Dybkos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Masz co najmniej kilkadziesiąt wątków na ten sam temat, w straży leniów nie chcą, szukaj. :sss:
abel
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Realese_Yourself
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Santiago, więc może z Twojej strony jakieś rady,informacje co robić, jak robić aby dobrze się przygotować?

Pozdrawiam
abel
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zapytał chłopak co zrobić aby pobiec te dystane jeszcze szybciej.
Więc odpowiedziałem mu zapytaniem w Google, ponieważ nie będe mu sam wybierał treningu.

Zawsze mogę odpowiedzieć inaczej. Wybierz plan treningowy który Ci odpowiada i realizuj go, a na pewno poprawisz wyniki.
Niestety nie podpowiem co i jak robić, ponieważ sam jestem 'żóltodziobem(?)'. W każdym razie biegam krótko :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ