gra w stabilizatorze??

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
FOKA11
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

GRAŁEM , WIEM JUŻ JAK TO JEST , STABILIZATOR ZABEZPIECZA NA 95 % , ALE CO TO ZA GRANIE BEZ PEŁNEGO ZANGAŻOWANIA :( BETONOWY KORT WIĘC JESZCZE DODATKOWO DAJE PO KOLANKACH :)
POZDRO DLA WSZYSTKICH
I JESZCZE PYTANKO DO KOLEGI MISIO KTO 9 LAT TEMU ROBIŁ TAKIE OPERACJE W POLSCE ?
New Balance but biegowy
FOKA11
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

CO BY NIE POWIEDZIEĆ , ALE TEN STABILIZATOR TO JUŻ JEST PORZĄDNA RZECZ NIE JAKIŚ BUBEL JAK MIAŁEM WCZEŚNIEJ
Awatar użytkownika
iguassu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich ! Dwie kontuzje, zerwane więzadło krzyzowe i wlasnie wczoraj jakies swiatelko w tunelu ;) Dr Gądek (znany spec od kolan w Krakowie) powiedzial: I wariant - operacja (1,5h), dwa miesiące wyjete z zyciorysu i pół roku rehabilitacji. Efekt koncowy w 80%lepiej, w 20% gorzej ! On nie jest zwolennikiem operacji ! II wariant - stabilizator trainer refundowany prawie w 100% ( pytac w sklepie MarMed przy Prądnickiej ) i moge grac w tenisa, jezdzic na nartach (!), chodzic po górach, rower i silownia oczywiscie wskazana. Wykluczone wszystkie gry zespolowe, głownie siatkowka i kosz ! Nie praktykowalam, ale sprobuje wariant II...Pozowdzenia Moi Kolanowcy :)))aga
iguassu
ODPOWIEDZ