SHE RUNS THE NIGHT - 30 czerwca
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
SHE RUNS THE NIGHT ODWOŁANE !!!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Z Trasy dostaliśmy SMSa od organizatorów, zadzwoniłem i uzyskałem potwierdzenie głosowe ale nawet mnie nie słyszeli bo maja zalane telefony.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
UWAGA! Ważny komunikat dotyczący biegu.
Wasze bezpieczeństwo jest dla nas najważniejsze. Dlatego ze względu na bardzo złe warunki pogodowe, stan trasy biegu i ogromne utrudnienia komunikacyjne w mieście, jesteśmy zmuszeni odwołać dzisiejszy bieg.
O nowym terminie imprezy powiadomimy Was wkrótce.
Wszystkie pytania prosimy kierować na adres: sherunsthenight@nikepoland.pl
Źródło:
http://www.facebook.com/NikeRunningPoland
Wasze bezpieczeństwo jest dla nas najważniejsze. Dlatego ze względu na bardzo złe warunki pogodowe, stan trasy biegu i ogromne utrudnienia komunikacyjne w mieście, jesteśmy zmuszeni odwołać dzisiejszy bieg.
O nowym terminie imprezy powiadomimy Was wkrótce.
Wszystkie pytania prosimy kierować na adres: sherunsthenight@nikepoland.pl
Źródło:
http://www.facebook.com/NikeRunningPoland
-
- Stary Wyga
Trudna, ale bardzo dobra decyzja organizatorów. Zdrowie i bezpieczeństwo najważniejsze. Organizatorzy nie mogą być pewni co do jego zapewnienia, więc słusznie odwołują imprezę.
Znając "polską polaczkowość" zaraz na organizatorów spadnie krytyka, ale takie życie. Choć z drugiej strony rozumiem panie, które przyjechały tu z "daleka", a impreza została odwołana. Też bym się poczuł "wkurzony".
Dziś biegłem w biegu na Zoliborzu. W sumie organizatorzy mega trafili z godziną, bo jakby bieg był 1-2 godziny później to byłoby bardzo nieciekawie
Znając "polską polaczkowość" zaraz na organizatorów spadnie krytyka, ale takie życie. Choć z drugiej strony rozumiem panie, które przyjechały tu z "daleka", a impreza została odwołana. Też bym się poczuł "wkurzony".
Dziś biegłem w biegu na Zoliborzu. W sumie organizatorzy mega trafili z godziną, bo jakby bieg był 1-2 godziny później to byłoby bardzo nieciekawie

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Warszawa stoi. Woda w niektórych miejscach miała 1,5 metra. Metro było przez pewien czas nieczynne (niektóre stacje). Jakoś nie wyobrażam sobie zamknięcia dodatkowych kilku ulic w takiej chwili. Dobra i jedyna możliwa decyzja. W takiej sytuacji zawsze szkoda osób co przyjechali z daleka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 52
- Życiówka w maratonie: 4:15
Ogólnie to bieg mnie nie interesował więc nie wiedziałem nawet o której się zaczyna.
Natomiast tak się teraz zastanawiam co by było gdyby nie było tej ulewy...
Ktoś naprawdę wpadł na pomysł by wyłączyć z ruchu Wisłostradę w niedzielę wieczorem?
Gdy wszyscy wracają do warszawy?
W takiej Wawie biegi masowe są zawsze w niedziele, sobotę rano ewentualnie w święta (i jeden znany mi w sobotę wieczorem)
właśnie dlatego, by nie utrudniać ruchu.
Teraz się okazuje że wchodzi sponsor i ma być wyłączona istotna trasa dojazdowa do stolicy? Komuś się coś naprawdę pomyliło
Natomiast tak się teraz zastanawiam co by było gdyby nie było tej ulewy...
Ktoś naprawdę wpadł na pomysł by wyłączyć z ruchu Wisłostradę w niedzielę wieczorem?
Gdy wszyscy wracają do warszawy?
W takiej Wawie biegi masowe są zawsze w niedziele, sobotę rano ewentualnie w święta (i jeden znany mi w sobotę wieczorem)

Teraz się okazuje że wchodzi sponsor i ma być wyłączona istotna trasa dojazdowa do stolicy? Komuś się coś naprawdę pomyliło
-
- Zaprawiony W Bojach
Bieg miał być o 21, wiec bez przesady, tragedii by nie bylo, szczegolnie że to 5 km, to na ile by wylaczyli Wislostradę (i to pewnie jedną nitkę)? Z całą pewnością zator (jeżeli w ogóle) byłby mniejszy niż to co działo się wczoraj pod wieczór z powodu zamknięcia trasy AK i mostu Grota.
Też nie jestem fanką tej imprezy, ale tego argumentu nie rozumiem. W ten sposób to każdy dzień jest zły na zamknięcie ulic, bo zawsze ktoś z nich korzysta, mniej lub bardziej intensywnie, i zawsze komuś się to nie podoba.
Też nie jestem fanką tej imprezy, ale tego argumentu nie rozumiem. W ten sposób to każdy dzień jest zły na zamknięcie ulic, bo zawsze ktoś z nich korzysta, mniej lub bardziej intensywnie, i zawsze komuś się to nie podoba.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Niestety nie dało sie imprezy zrobić w dzień inny niż niedziela, miasto nie chciało zgodzić sie na zamknięcie rejonu fontann w piątek i sobotę bo to sa dni oficjalnych pokazów świateł. Więc na taką imprezę składa sie wiele rzeczy z których nie zdajemy sobie sprawy.
-
- Zaprawiony W Bojach
Tylko dlaczego nie poinformowano o tym fakcie wcześniej niż 17:00? Ludzie z Poznania, Katowic do was jechali. Będą walczyć nie tylko o zwrot kasy za bieg ale również za bilety pkp. Nie popuszczą. Organizator naruszył własny regulamin. "5. Bieg odbędzie się bez względu na warunki atmosferyczne."
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
akurat miałem "przyjemność" przejeżdżać przez Warszawę po deszczu w niedzielę. na most Grota i trasę Toruńską/AK (jadąc od Legionowa) już nie wjechałem. musiałem jechać Jagiellońską na most Gdański, potem za Arkadią skręciłem w Powązkowską i na trasę wyjechałem za "kałużą". ten odcinek zajął mi 3 godziny.
gdyby zamknąć coś jeszcze z powodu biegu, korek byłby chyba jeszcze większy.
gdyby zamknąć coś jeszcze z powodu biegu, korek byłby chyba jeszcze większy.
Go Hard Or Go Home
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
Jeśli jakaś Pani będzie reflektować, to mam do sprzedania 2 pakiety... Proszę pisać mariuszbugajniak@wp.pl
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
Ostatnio zmieniony 24 cze 2013, 13:01 przez mariuszbugajniak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42:52
- Życiówka w maratonie: 03:49:24
Nie biegniesz?mariuszbugajniak pisze:pozostał mi 1 pakiet do sprzedania, zapraszam mariuszbugajniak@wp.pl
edit: wszystkie posżły
:P
Run damn it!
10k 42:52 21k 1:34:06 42k 3:49:24
10k 42:52 21k 1:34:06 42k 3:49:24