Aniad1312 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja wyrywać chwastów nieznoszę, nienawidzę i wszelkie inne "nie" :) kosić uwielbiam :taktak:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ja to w ogóle jestem nieogródkowa :hahaha: ; w grę wchodzi ewentualnie hamak, leżak i drink z palemką; mogę jeszcze zerwać czereśnie lub agrest i w zasadzie tyle tam mojego :jatylko:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też miałem dzisiaj przygodę z burkami. Piękna długa prosta, lekko pod górkę, noga podaje i ... w oddali widzę, ze coś leży na asfalcie. Biegnę i ... widzę coś leży na drodze. Podbiegam a to leży burek-wielkości do kolan- z kolegą drugim burkiem. Wiejscy kudłaci rozbójnicy stwierdzili, że nikt nie będzie im tu biegał koło psich nosów po ich drodze i za mną! W tył zwrot i zmiana trasy! Wolałem nie ryzykować.
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ładne masz te ostatnie biegi :) Ja póki co takich longów robić nie będe, max 17-18km :bum: i tak pewnie do sierpnia!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:Ładne masz te ostatnie biegi :) Ja póki co takich longów robić nie będe, max 17-18km :bum: i tak pewnie do sierpnia!
ładne, ładne, ale przyznaj wreszcie Ania, że te drugie 10 km na hulajnodze jechałaś :bleble:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:Ładne masz te ostatnie biegi :) Ja póki co takich longów robić nie będe, max 17-18km :bum: i tak pewnie do sierpnia!
Dzięki :)
No ja na razie longi czystko relaksacyjne będę robić :taktak:
rubin pisze:
ładne, ładne, ale przyznaj wreszcie Ania, że te drugie 10 km na hulajnodze jechałaś :bleble:
Etam, akurat dzisiaj w mojej przenośnej baterie się wyczerpały i nie zabrałam :hejhej:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

już miałam napisane, że co tam u Ciebie, czy da się pobiegać, czy raczej jest opcja na kalosze, a tu w międzyczasie wpadł wpis ... i na dodatek okazuje się, że słońce skradłaś :oczko: /u mnie leje, widać nie zasłużyłam :ojnie: /
ale pysznie wyglądają bułeczki, prawie czuję ich zapach ... ale żeby nie było - przed chwilą wciągnęłam dwa pyszne francuskie maślane rogaliki :hej:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ania pisze:W oryginale mąka orkiszowa, daktyle i inne takie, ale akurat miałam inne suszone owoce i mąkę razową, i tak musiałam się hamować, żeby nie zjeść więcej
No ty się normalnie marnujesz. :nienie:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Jak kiedyś zabawię w Poznaniu, to wpraszam się do Wrześni na takie te orkiszowo-razowe obowiązkowo :hahaha:
Longi z takim pięknym negativem - masz moc, ale to przez te bułeczki zapewne :)
Jak bratu w Grodzisku poszło?
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:ale żeby nie było - przed chwilą wciągnęłam dwa pyszne francuskie maślane rogaliki :hej:
No i prawidłowo :) żeby nie być gorszą, moment temu przyjęłam dwie tarteletki owocowe, po jednej dla A i A ;)
zoltar7 pisze:No ty się normalnie marnujesz. :nienie:
Patrz wyżej :)
grim80 pisze:Jak kiedyś zabawię w Poznaniu, to wpraszam się do Wrześni na takie te orkiszowo-razowe obowiązkowo :hahaha:
Longi z takim pięknym negativem - masz moc, ale to przez te bułeczki zapewne :)
Jak bratu w Grodzisku poszło?
Na pewno dzięki bułeczkom ;) Zapraszam na Kosyniera w kwietniu, jakbyś wcześniej nie dotarł :)
Brat pobiegł, jak zakładał -na 2:05:coś tam. Opowiadał, że masakra pogodowa była, niektórzy już na 6km szli (i nie był to Galloway), a po 10km wyprzedził spoooro ludzi. No, ale fajnie że udało mu się dobiec w zakładanym czasie, na to jego nie bieganie ostatnie. Wogle okazało się, że życiówkę na 21 ma dużo lepszą ode mnie, bo gdzieś kole 1:43, ale jakimś cudem na dychę to już chyba ja jestem lepsza. Yes, yes, yes! :hahaha:
Tylko jeszcze śmignę poniżej 4h na 42 i już w ogóle będę miszczyni w porównaniu z jego wynikiem ;)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bułeczki bardzo ładne i na pewno pyszne. Co do piszczeli-znalazłam filmiki z automasażem tychże za pomocą piłeczki tenisowej-kcesz?
A apropos księdzowych tematów, przypomniało mi się, jak kiedyś w jakimś programie tv robili sondę wśród dzieci z pytaniem: "co byś zrobił, jak byś zobaczył anioła?" i jeden chłopiec odpowiedział z rozbrajającą szczerością: "chyba bym się zesrał" :hahaha: :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A niezgorsze, przyznam ;)

Ćwiczenia możesz zapodać, ino nie mam piłeczki, a i istnieje prawdopodobna pewność, że nie będę ich robić - trochę się znam pod tym względem :taktak:

Co do księżowskich klimatów - kolejny uroczy malec :hahaha:

To jeszcze jeden autentyk.
Klerycy obserwują lekcję religii. Ksiądz prowadzący pyta: "Dzieci, co zerwała Ewa?" Dzieci cisza. Ksiądz ponawia pytanie. Jedno dziecko podnosi rękę do góry i mówi: "Owoc" Ksiądz ukontentowany, że owoc - zgodnie z tym, co autor biblijny zapisał, a nie jabłko - jak podają wierzenia ludowe. I pyta: "A dlaczego ona zerwała ten owoc?" Cisza. Pytanie ponowione. Znów cisza. Znów pada pytanie: "No, pomyślcie, dlaczego zerwała owoc z drzewa?" Na to pewna uczennica nieśmiało: "Żeby zawekować na zimę...."
:hahaha:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:A niezgorsze, przyznam ;)

Ćwiczenia możesz zapodać, ino nie mam piłeczki, a i istnieje prawdopodobna pewność, że nie będę ich robić - trochę się znam pod tym względem :taktak:

Co do księżowskich klimatów - kolejny uroczy malec :hahaha:

To jeszcze jeden autentyk.
Klerycy obserwują lekcję religii. Ksiądz prowadzący pyta: "Dzieci, co zerwała Ewa?" Dzieci cisza. Ksiądz ponawia pytanie. Jedno dziecko podnosi rękę do góry i mówi: "Owoc" Ksiądz ukontentowany, że owoc - zgodnie z tym, co autor biblijny zapisał, a nie jabłko - jak podają wierzenia ludowe. I pyta: "A dlaczego ona zerwała ten owoc?" Cisza. Pytanie ponowione. Znów cisza. Znów pada pytanie: "No, pomyślcie, dlaczego zerwała owoc z drzewa?" Na to pewna uczennica nieśmiało: "Żeby zawekować na zimę...."
:hahaha:
:hahaha: Aniu podeślę Ci potem linka na priv, łatwe, krótkie a może pomoże?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

aleś poszczuła tym zdjęciem :)
latasz ostatnio lepiej ode mnie :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak patrzę na te bułeczki, to głodnieję, a tu dzisiaj znów dietę zaczęłam, no... :bum: I jeszcze przypominają mi się drożdżowe bułeczki z jagodami, które robiła moja znajoma w jakiejś cud maszynie uniwersalnej do wszystkiego (oczywiście nie pamiętam, jak maszyna się nazywała, jakiś termofix czy termomix) - a były pyszne. Twoje wyglądają tak samo pysznie :taktak: I w ogóle to rzuć przepisem :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
ODPOWIEDZ