Strasb widzę, że twój wzrok coraz częściej kieruje się w stronę inowejtów...strasb pisze:I ja w sumie buta trailowego nowego bym kupiła, ale chyba na odmianę bez płytki za to z super trakcją na błocie.
np. TAKICH

Moderator: infernal
Strasb widzę, że twój wzrok coraz częściej kieruje się w stronę inowejtów...strasb pisze:I ja w sumie buta trailowego nowego bym kupiła, ale chyba na odmianę bez płytki za to z super trakcją na błocie.
Też mi łażą po głowie. Strasbikowi na bank przypasują bo na mnie ogromne wrażenie wywarły. Problem w tym, że ja mam wszystko ubite i prędzej te kołki połamię. Ale inov ma przecież fajne traile bez kołków jeszcze z zerowym dropemzoltar7 pisze:Strasb widzę, że twój wzrok coraz częściej kieruje się w stronę inowejtów...strasb pisze:I ja w sumie buta trailowego nowego bym kupiła, ale chyba na odmianę bez płytki za to z super trakcją na błocie.
np. TAKICH
No bez żart. Trening wgrywasz z programu, czy ręcznie wklepujesz? Ja ręcznie za każdym razem i wsio gro. Tylko, że nie mam wszystkiego na głównym okienku, a podzielonym na 3 (tempo średnie, dystans odcinka i czas odcinka). Wtedy wszystko jest czytelniejsze. Na głównym nie pokazuje takich danych.kachita pisze:Dzięki, GifuniuJak ustawić trening w zegarku to nawet rozkminiłam, ale potem jak go włączyłam, to mi nie działał i przestawił się na normalny, pewnie źle coś wcisnęłam. Przetestuję Twoją metodę na jakiś przebieżkach
Zrobiłam i tak, i tak. Ale spoko, rozkminię, tylko muszę się temu wreszcie porządnie przyjrzećGife pisze:Trening wgrywasz z programu, czy ręcznie wklepujesz?
Ja po to zegarek mam żeby nie mieć z interwałami problemów, a niektórzy to widzę, że w ogóle możliwości zegarków nie sprawdzająkachita pisze:Zrobiłam i tak, i tak. Ale spoko, rozkminię, tylko muszę się temu wreszcie porządnie przyjrzećGife pisze:Trening wgrywasz z programu, czy ręcznie wklepujesz?
I jeszcze mierzy czas.kachita pisze:Ej, ale zegarek mi się przydaje, bo mi rysuje ładne mapki i brzęczy, jak mija kilometr![]()
A bo wiesz to nie jest takie oczywistekachita pisze:Dżiz, zoltar, to oczywista oczywistość jest, no...
hihi, to jeszcze zostało rozkminić, jak się rzeczony zegarek włączakachita pisze:Dzięki, GifuniuJak ustawić trening w zegarku to nawet rozkminiłam, ale potem jak go włączyłam, to mi nie działał i przestawił się na normalny, pewnie źle coś wcisnęłam. Przetestuję Twoją metodę na jakiś przebieżkach