ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- polcia2000
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wilma mam pytanko: gdzie można obejrzeć te filmiki kiedy zaczynałaś biegać? tam były przebieżki i rozciąganie? Kurcze nigdzie nie mogę tego znaleźć? 

"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
-
- Zaprawiony W Bojach
Doroteczka jakie konkretnie robisz ćwiczenia na wzmocnienie kolan? Masz jakiś filmik z youtuba? Na mojej zwykłej trasie mam jedną sporą górkę (robię ją 3x), ale do Agrykoli jej jednak trochę brakuje. Może ćwiczeniami wzmocnię kolana.
- Doroteczka
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 58:57
- Kontakt:
Ostatnio na blogu pisałam o tym: http://bliczek.pl/jak-wzmocnic-kolana/ także polecam, na końcu jest sporo linków do artykułów które mnie zainspirowały. A poza tym piszę dokładnie o tym jak wygląda moja sesja ćwiczeniowaania102 pisze:Doroteczka jakie konkretnie robisz ćwiczenia na wzmocnienie kolan? Masz jakiś filmik z youtuba? Na mojej zwykłej trasie mam jedną sporą górkę (robię ją 3x), ale do Agrykoli jej jednak trochę brakuje. Może ćwiczeniami wzmocnię kolana.

Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl 

- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Mnie się wreszcie udało wczoraj pobiegać :D Pogoda idealna - 15 stopni i mżawka. Biegło się cudownie i bez wysiłku więc odbudowałam nieco nadszarpnięte niedzielnym treningiem poczucie wartości
Pierwszy raz udało mi się przebiec cały dystans poniżej 6min/km! I na dodatek miałam siły żeby zakończyć trening sprintem 

o
- polcia2000
- Stary Wyga
wilma - wieki nie wieki
ale chyba wykasowane bo nie idzie tego znaleźć a fajnie to tam było wszystko pokazane, no trudno.
mały89 - osz ty w życiu - ale że 50 kg w pół roku straciłeś jak piszą w gazecie to się nie doczytałam nigdzie, szok!!!

mały89 - osz ty w życiu - ale że 50 kg w pół roku straciłeś jak piszą w gazecie to się nie doczytałam nigdzie, szok!!!
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Mały to jest żywy dowód na moją teorię, że każdy wygląda tak jak chce.....polcia2000 pisze: mały89 - osz ty w życiu - ale że 50 kg w pół roku straciłeś jak piszą w gazecie to się nie doczytałam nigdzie, szok!!!

Albo mu się nie chce....
(pomijając uwarunkowania genetyczne, choroby i inne wpływające na otyłość czynniki....bo grube kości to dawno obalony mit

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Powiem Wam szczerze - zrzucić to nie jest nawet połowa sukcesu. Bo aby to później utrzymać to dopiero trzeba się nawalczyć 

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie robiłem ostatnio żadnych badań. Generalnie to ja nawet nie miałem oficjalnie stwierdzonej anemii. Nie mogłem oddać krwi, bo miałem poziom żelaza nieco poniżej normy. A czy wróciło to już do normy? Pojęcia w sumie nie mam 
A wracając do biegania - może ktoś się skusi?
Kaszuby Biegają - Bieg Lesoków - Trasa & Informacje
Można się jeszcze zapisywać
@wilma tak wyglądały moje pierwsze biegi:)

A wracając do biegania - może ktoś się skusi?
Kaszuby Biegają - Bieg Lesoków - Trasa & Informacje
Można się jeszcze zapisywać

@wilma tak wyglądały moje pierwsze biegi:)

-
- Zaprawiony W Bojach
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Ale tez widać, że chłopak ma po prostu talent. Ja przy takiej intensywności treningów i dużej nadwadze miałabym po miesiącu protezy kolan
Nie mówiąc o tym, że zanim bym doszła do 6min/km to bym pewnie na zawał padła. A mały tylko chudł i przyspieszał.

o
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ma_tika nie Ty jedna - rekord Polski kobiet to niecałe 32 minuty :P A tak całkiem serio to najlepsza jest metoda małych kroczków - powoli i do przoduMa_tika pisze:pewnych rzeczy sie nie przeskoczy (np. ja nigdy nie pobiegnę dychy w 30 min), ale wiele, naprawdę wiele jest do zrobienia przy odpowiedniej motywacji.