Odżywianie
-
- Rozgrzewający Się
Otóż biegam codziennie już od miesiąca, myślałem że gdy będe biegał to moja masa się zwiekszy, a tu szok, schudłem 4 kilo z 72 do 68 , co mam robić. Nie chce przestać biegac...a spożywanie dużej ilości pokarmów, jak na razie nic nie daje :/
-
- Rozgrzewający Się
czyli moja masa mięśniowa nie zwiekszy się?
-
- Rozgrzewający Się
...Chyba na tym polega forum zeby o wszystkicm pisać.....jak nie to walta sie w ryj.
- luskan
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Możesz sobie rozwinąć mięśnie ud, itp. - tzn. te które biorą intensywny udział w czasie biegu ale jeśli kiedyś widziałeś zawodowych maratończyków to wyglądają oni jak więźniowie łagrów sowieckich.
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Nie jest ważne abyś jadł dużo ale aby były to produkty wysokokaloryczne.
Czyli trochę mniej zdrowiej.
Choć może nie do końca. Miód jest i zdrowy i tuczący. Dżem wysokosłodzony (trudny do kupienia bo pełno jest w sklepach dżemów dla anoreksyków), może mniej ale bez przesady.
Z tego co pomnę to sporo kalorii mają także orzechy, daktyle. Problem tylko żeby ich dużo zjeść to trzeba też sporo gotówki.
Nie wiem jak zapatrujesz się na takie potrawy jak boczek czy żeberka.? Przy nich nie schudniesz.
Czyli trochę mniej zdrowiej.
Choć może nie do końca. Miód jest i zdrowy i tuczący. Dżem wysokosłodzony (trudny do kupienia bo pełno jest w sklepach dżemów dla anoreksyków), może mniej ale bez przesady.
Z tego co pomnę to sporo kalorii mają także orzechy, daktyle. Problem tylko żeby ich dużo zjeść to trzeba też sporo gotówki.
Nie wiem jak zapatrujesz się na takie potrawy jak boczek czy żeberka.? Przy nich nie schudniesz.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
-
- Wyga
Chyba raczej wysokobiałkowe.Quote: from outsider on 10:37 am on Dec. 29, 2004
Nie jest ważne abyś jadł dużo ale aby były to produkty wysokokaloryczne ....
pzdr.
meriadok