Skutki uboczne biegania

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Lawenda
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Fajna dyskusja. Nieco szowinistyczna aczkolwiek w najbardziej uroczym tego słowa znaczeniu. :hej:
A co do meritum - dla każdej normalnej kobiety nie ma nic bardziej podniecającego niż mądry, męski mózg. Nawet wtedy, kiedy właściciel tego mózgu ma 1,50 w kapeluszu i odstające uszy. Wystaczy wspomnieć setki mało atrakcyjnych panów, za którymi szalały setki kobiet, a którzy coś sobą reprezentowali i to bynajmniej nie w sferze tężyzny fizycznej i alfa-samczości.
To, co fascynowało wiele kobiet u Stephena Hawkinga, to raczej nie była wielkość jego muskułów, tudzież innych części ciała. Mózg, panowie, mózg - tak bardzo przez was zaniedbywany i niedoceniany organ. :bleble:
PKO
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja uważam, że trzeba ćwiczyć wszystkie części ciała. Opakowanie jest również ważne jak i jego zawartość.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

po prawdzie to oderwany od życia wybitny nawet astrofizyk jest dokładnie tak samo nieprzydatny reprodukcyjnie jak karczycho o polocie ameby.
zgadzam się z apaczo, w życiu trzeba szukać równowagi
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
kejt7
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

co innego, jeśli niedostatki urody są wynikiem genetyki, a co innego, gdy są wynikiem zaniedbania. zarówno zalane tłuszczem ciało jak i ciało niezdrowo chude nie jest atrakcyjne i to mnie nie pociąga.

a co do 21-letniego kolegi, to myślę, że jeszcze nie wyrósł z tzw. wieku chłopięcego i męskiej masy zacznie sam z siebie nabierać po 25 roku życia. i skończy się możliwość nieograniczonego pochłaniania jedzenia:))))
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak plywalem to jadlem sniadanie przed treningiem, drugie sniadanie, obiad przed treningiem, drugi obiad i kolacje :-D i wazylem chyba 72kg przy 184cm, pozniej przestalem trenowac i zmniejszylem porcje i waga stala, ruszyla dopiero po 20 roku zycia gdy z racji studiow zaczalem niezdrowo i nieregularnie jesc wiec u kolegi moze byc podobnie, ze waga troche ruszy w pewnym momencie zycia ;-)
Whiplash
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 38:16

Nieprzeczytany post

Głównym skutkiem ubocznym biegania jest to, że jak wkręcisz się na dobre to musisz siłą rzeczy wykombinować tą cholerną godzinkę dziennie na trening no i jeśli prowadzisz nieregularny tryb życia jak np ja to zawsze jesteś ostatnią osobą, która wbija na spotkanie ze znajomymi ; P
Za uboczny skutek biegania można uznać także zwiększone ryzyko kontuzji jeśli trenujesz nieergonomicznie i zbyt szybko chcesz poprawić swoje wyniki a także to, że masz zwiększone szanse na spotkanie wkur*ionego dzika jeśli lubisz biegać w lesie .
Gombler
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

najgorsze jest to, jak przychodzi moment, ze nie możesz żyć bez biegania a kontuzje nie pozwalają biegać :/