Angua - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja tam walę z pięty i się tego nie wstydzę :taktak: oby tylko zdrowie było...
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Ja tam walę z pięty i się tego nie wstydzę :taktak: oby tylko zdrowie było...
podpisuję się ! :bum:

Angua spodniczka boska ! a kolorek diabelnie mi sie podoba :sss: mój ulubiony zresztą :hej:
Oczywiscie na zdjęciach nie widac ani cienia zmeczenia :taktak:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rene87 pisze:
Kanas78 pisze:Ja tam walę z pięty i się tego nie wstydzę :taktak: oby tylko zdrowie było...
podpisuję się ! :bum:
Ja też walę z pięty i dobrze mi z tym :hahaha:
Rene, u Ciebie w tym filmiku facet tłumaczył, że nie chodzi o to, żeby biegać ze śródstopia, tylko, żeby zmniejszyć uderzenie z pięty, bo to spowalnia krok, więc nie na kant pięty lądować, tylko cała stopą i wtedy naturalnie przechodzi się na śródstopie.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

spokojnie dasz radę Monia z tym crossem :) do lipca trochę czasu, połówki już biegałaś; teraz trochę polatasz po leśnych, lekko piaszczystych ścieżkach by przyzwyczaić nogi i będziesz mieć świetną zabawę :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Monia podbiegi dobra rzecz przed przełajami. tylko nie zwiększaj tak drastycznie długości podbiegu. 60 m. a 200 m. to spora różnica :usmiech:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Monika, w planie było 60m, ale robiłam setki, więc zwiększę sobie stopniowo dystans. Teraz to przyjemny podbieg asfaltowy, potem przejdę na trudniejszy gruntowy, jak tylko deszcz w końcu odpuści.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 57

Nieprzeczytany post

Angua pisze:........ więc było mi jakoś tak raźniej, że nie ja jedna mam nierówno pod sufitem :bum: ......
Wiesz ja mam to samo, gdy biegam podbiegi to zastanawiam się gdy ktoś to widzi to co myśli?? :hahaha: :hahaha:

ps. dawno mnie Tu nie było i przegapiłem "Bieg Rodzinny" więc teraz gratki! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i u mnie pierwszy kilometr często na zegarku wychodzi dziwnie :) ; ja mam tak, że jak tylko wbiegam z promenady do lasku to jest taki fajny podbieg, na którym zawsze specjalnie przyspieszam, a na ekranie tempo spada i wychodzi na to, że spaceruje sobie :hahaha:; to samo na zakrętach i nawrotkach :)
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co to za buciki sobie upatrzyłaś? :hejhej:

Kurcze, jak śmigasz te podbiegi, niezłego masz powera! :szok: Ja w niedzielę zrobiłam pierwszą próbę z podbiegami - jakiegoś wypierdka pagórkowatego zahaczyłam jedną nogą i mi od razu tempo do 7:40 spadło. :bum: A tu 4-ka z przodu. Ja się przestaję Twojej Łaciatej dziwić, że wymięka po trzech kaemach i zaczyna do domu ciągnąć. Wykończysz ją! :hahaha:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może w piątek wezmę ją na świński trucht, niech się porusza dziewczyna :taktak:
A ten mój podbieg to słabizna, jakieś lipne przewyższenia, chyba trzeba będzie przejść na ten trudniejszy, lipcowy cross zbliża się wielkimi krokami.
Butków szukałam na zmianę, żeby te moje flagowe miały szansę się wywietrzyć / wysuszyć i znalazłam coś takiego:
WMNS Air Pegasus+ 28 Breathe (choć przy aktualnej pogodzie niekoniecznie jasna kolorystyka :oczko: )
ASICS GEL-NIMBUS 14 tu istotna informacja: W modelu tym, w porównaniu do poprzednika poprawiono konstrukcję butów w miejscach szczególnie ważnych dla biegaczy z halluksami.
Ale np. bardzo mi się podobają te:
NEW BALANCE W870SG2

Za dużo tych butów :hahaha:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance wg mnie najlepsze i najładniejsze :taktak: ale zamierzałaś je? Są mega szerokie. Wiedziałam, że ostre brzmienia lubisz, ale że DM.. no no, to witaj w klubie :taktak: oj, jak kiedyś będę na Śląsku musimy się spiknąć :hej: a jedziesz na koncert Depechów może do Waw?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pegasusy to jeszcze większe kapcie niż Vomero. Po co Ci takie papucie - Ty szybka dziewczyna jesteś! :taktak:

Z Asicsami mam same bardzo złe doświadczenia - w ogóle mi te buty nie podchodzą, więc się nie wypowiem, bo nie jestem obiektywna. Dużo ludzi biega i sobie chwali, hm. :tonieja:

NB* też mi się najbardziej podobają, tylko wiesz, że one mają stabilizacje? Dla lekkich pronatorów. Tak w katalogu stoi. :taktak: Mierzyłaś je Kanasek?

*Jakbyś się na te albo jakieś inne NB zdecydowała to mogę Ci dać kupon na zniżkę 15%, bo jej nie wykorzystam a szkoda, żeby się zmarnowała. Ważna do 25-ego czerwca. Jakby co to daj znać na pw. :taktak:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na razie nic nie mierzyłam, wybrałam z opisu. Muszę mieć szerokie buty ze względu na halluksy :smutek: Jak będę już tak daleko, to na pewno pojadę do sklepu biegacza mierzyć i niech mi powiedzą, jaką mam stopę, bo coś mi ostatnio prawa w bok uciekała, ale nawet na zdjęciach widzę, że krzywo ją stawiam.
Zuzu, ja lubię moje kapciuchy :hahaha:
NB mi się baaardzo podobają, ale nie wiem czy do 25.06 dojdę do nowych butów, a szkoda tego kuponu. Może ktoś inny skorzysta?

Kanas, nie jadę, ale może wyekspediuję mojego męża na Satrianiego.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zu.zu pisze:Pegasusy to jeszcze większe kapcie niż Vomero. Po co Ci takie papucie - Ty szybka dziewczyna jesteś! :taktak:

Z Asicsami mam same bardzo złe doświadczenia - w ogóle mi te buty nie podchodzą, więc się nie wypowiem, bo nie jestem obiektywna. Dużo ludzi biega i sobie chwali, hm. :tonieja:

NB* też mi się najbardziej podobają, tylko wiesz, że one mają stabilizacje? Dla lekkich pronatorów. Tak w katalogu stoi. :taktak: Mierzyłaś je Kanasek?

*Jakbyś się na te albo jakieś inne NB zdecydowała to mogę Ci dać kupon na zniżkę 15%, bo jej nie wykorzystam a szkoda, żeby się zmarnowała. Ważna do 25-ego czerwca. Jakby co to daj znać na pw. :taktak:
Och dzięki, kochana jesteś :hej: ale raczej nie skorzystam.
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

w tym tempie to w niedzielę złamiesz 55 min :)
ODPOWIEDZ