Gorzów Wielkopolski- ul. Wyszyńskiego- sobota 9:30 !

Marta.C.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki i do zobaczenia za ok 3 tygodnie :) gelayev - chyba was jednak nie dogonię hehe pozdrawiam forumowiczów :P
New Balance but biegowy
Wesoła
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witajcie :usmiech:
od jakiegoś czasu "czaję się" na Was zarówno tu jak i na Wyszyńskiego tylko ciągle "coś" mi nie daje dotrzeć na stadion :oczko:
wracam powoli do biegania po ponad 10 latach przerwy. Wracam, bo biegam od lutego, ale dość nieregularnie.
Teraz np. miałam prawie 4 tygodnie przerwy ze względu na przeciążoną kostkę. Przyjmiecie początkującą?
wilson18
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pewnie, że przyjmujemy. Nasze zajęcia są otwarte dla wszystkich, nikogo nie rozliczamy z obecności, ani z tego ile razy w tygodniu biega. Najważniejsze, żeby przyjść i pobiegać w miłej atmosferze :) Serdecznie zapraszam!!!
gelayev
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wesoła trzeba tylko uważać na Wilsona, gdyż głównodowodzący lobbuje na rzecz firm farmaceutycznych. Najpierw serwuje trening, a później trzeba biegać po aptekach za maściami na stawy i mięśnie :hej: :hej: :hej: . Ale gorąco polecam!
[URL=https://meettomy.site]Prettys Girls from your city[/URL]
wilson18
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wcale nie trzeba ganiać po aptekach :) Podobno jak boli to rośnie :), a tak na poważnie to oczywiście wszystkie ćwiczenia wykonywane na zajęciach trzeba dostosować do własnych możliwości, jednak co to by było za życie, gdyby nic nie bolało? Człowiek zastanawiałby się czy żyje :)
gelayev
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Oczywiście żartowałem :taktak: W sobotę i tak się melduje! :taktak:
[URL=https://meettomy.site]Prettys Girls from your city[/URL]
wilson18
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chcecie poczuć się jak Usain Bolt?
Nic prostszego, po prostu przyjdźcie na zajęcia BiegamBoLubię w najbliższą sobotę (8.06) na stadion lekkoatletyczny przy ulicy Wyszyńskiego w Gorzowie Wielkopolskim i weź udział w sprawdzianie na dystansie 100 m. Startujemy o godzinie 9:30.
Sprawdzian poprzedzi 10 minutowy trucht oraz specjalistyczna rozgrzewka z objaśnieniem techniki startu niskiego, przy użyciu bloków startowych.
ZAPRASZAMY!!!
Wesoła
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

o kurcze, przegapiłam "Boltowe" zmagania :( a już się wybierałam tylko..... nad morze pojechałam :D
no to mam nadzieję "do zobaczenia" w tą sobotę :D

PS. maści na stawy i mięśnie u mnie pod dostatkiem :hej:
wilson18
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Już w najbliższą sobotę o godzinie 9:30 startujemy z kolejnymi zajęciami BiegamBoLubię w Gorzowie Wielkopolskim!!! Na stadionie lekkoatletycznym przy ulicy Wyszyńskiego, jak zwykle będzie ciekawie!!! ZAPRASZAM!!!
wilson18
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Upał??? Jaki upał??? Dla nas niestraszne są upały, deszcze, burze, czy śniegi, ponieważ biegamy bo lubimy. Zapraszam serdecznie na kolejne spotkanie biegowe w sobotę (22.06) o godzinie 9:30 na stadion lekkoatletyczny przy ulicy Wyszyńskiego!!!
wilson18
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Już jutro kolejne spotkanie BiegamBoLubię w Gorzowie Wlkp. Serdecznie zapraszam wszystkich miłośników biegania. Były już sprawdziany, płotki, byli z nami Paraolimpijczycy... jak będzie tym razem??? Przyjdź i przekonaj się :) SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!
ozilek
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: sprawdzę
Życiówka w maratonie: sprawdzę

Nieprzeczytany post

Czy nasz trener Wilson 18 mógłby przypomnieć układ piramidki którą biegaliśmy na zabawie biegowej?
wilson18
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Oczywiście, że mogę przypomnieć :). Jeśli chodzi o piramidę, możemy ją biegać w dowolnych konfiguracjach, jednak moim zdaniem najprostsza wersja to 1' 2' 3' 4' 3' 2' 1'. Wszystko na 2-3- minutowych przerwach. W zależności od poziomu biegowego można skracać przerwy, bądź wydłużać odcinki np. 2' 3' 4' 5' 4' 3' 2'. Pozdrawiam :) !
ozilek
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: sprawdzę
Życiówka w maratonie: sprawdzę

Nieprzeczytany post

Dzięki wielkie!Pozdrawiam!
wilson18
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Już w najbliższą sobotę (6.07) o godzinie 9:30 zapraszam na kolejne zajęcia BiegamBoLubię w Gorzowie Wielkopolskim. Na stadionie lekkoatletycznym przy ulicy Wyszyńskiego, będziemy pracować nad elementami siły biegowej. ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!
ODPOWIEDZ