Isotonic szwajcarskiej marki Sponser

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
Rafał Sikora
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zasponsoruj sobie formę!

W Polsce mamy wiele dostępnych napojów izotonicznych oraz innych produktów przeznaczonych dla sportowców. Od niedawna używam produktów szwajcarskiej marki Sponser. Przede wszystkim wyróżnia ją jakość, oraz cztery linie które dzielą się na

- POWER
- ENERGY
- FIT&WELL
- PRO

Dziś skupię się na produkcie z serii Isotonic. Przede wszystkim duży plus za dostępność różnych smaków takich jak:

Mix owocowy
Czerwona pomarańcza
Różowy grejpfrut
Brzoskwinia
Owoce cytrusowe

Isotonic dostępny jest zarówno w saszetkach - pudełko 10 x 39 g na 0.5L, jak również w Torebce 780 g/10 l, czy puszce 900g która starczy nam na 12L napoju.

Na pierwszy rzut oka gdy spojrzymy w skład naszą uwagę skupi połączenie różnego rodzaju cukrów min izomaltulozy ( glukoza + fruktoza ) i trehalozy (glukoza + glukoza) co znacznie poprawi nam wykorzystanie energii 20-50% w porównaniu z innymi markami napoi energetyzujących.

Podczas mojego treningu piłem różnego rodzaju napoje izotoniczne i śmiało mogę powiedzieć że Sponser Isotonic jest lepszy nawet od Isostara który dotychczas był moim głównym kompanem treningowym jak i większości moich znajomych sportowców.

Napój dla mnie, jest bardzo dobrze przyswajalny przez organizm co najważniejsze że nie odczuwam żadnych kłopotów żołądkowych i wszystkie smaki są bardzo smaczne co jest bardzo ważnym plusem podczas naszego treningu.

Można go stosować w czasie trwania wysiłku, jak i zarówno przed i po jako uzupełnienie węglowodanów po naszym treningu czy zawodach.

Ja go stosuję zarówno podczas moich treningów,zawodów czy po zakończeniu wysiłku.

Polecam !!!

Więcej pod linkiem ;

http://sponser.pl/?do=pokazProdukt&aid= ... 5&expand=8
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ambasador marek :Under Armour, Motive , Teekanne , Sponser , Tifosi ,Garmin
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ