Plan 6 tyg zakończony :)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
gorobl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ha jestem tak z siebie dumna :)
Jak by mi ktoś powiedział kilka miesięcy temu ze będę biegać to bym go wyśmiała, ja osoba która nigdy nie ćwiczyła od 20paru lat. Wystarczyła impreza kilka słów za dużo , zakład i co wciągnęło mnie .

Powiem tak jeśli ja mogłam to wszyscy mogą :)

Wiem ze to dopiero początek ale już nie mogę się doczekać następnego treningu :)
PKO
MacDeez
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak by mi ktoś powiedział kilka miesięcy temu ze będę biegać to bym go wyśmiała,
jestem ciekaw ilu biegaczy-amatorów te słowa dotyczą ? (90%, w tym ja)

Pamiętam też tą euforie z przebiegnięcia 30 minut ;]

A tak ogólnie to dawaj do przodu ;] i ciesz się bieganiem ;] pomyśl o jakiś zawodach fajne przeżycia to daje .
gorobl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

MacDeez pisze: A tak ogólnie to dawaj do przodu ;] i ciesz się bieganiem ;] pomyśl o jakiś zawodach fajne przeżycia to daje .
Co do zawodów to mam taki plan żeby na swoje 40 urodziny(w grudniu)przebiec pół maraton , mam nadzieje ze mi się uda :)
Awatar użytkownika
Michał Skoczyński
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ambitnie i odważnie, ale do odważnych świat należy! ;)
W bieganiu najpiękniejsze jest to, że jak już raz zaczniesz i nie zniechęcisz się szybko (np. kontuzja) to prawdopodobnie nie zniechęcisz się NIGDY. :)
keep going! :)
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

do grudnia będzie pewnie jeszcze masa zawodów w Twojej okolicy. Spróbuj chociaż raz z dwóch powodów - 1) zobaczysz jaką to da motywację na przyszłość 2) nie będziesz "zielona" na upragnionej połówce w grudniu
gorobl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

mungo pisze:do grudnia będzie pewnie jeszcze masa zawodów w Twojej okolicy. Spróbuj chociaż raz z dwóch powodów - 1) zobaczysz jaką to da motywację na przyszłość 2) nie będziesz "zielona" na upragnionej połówce w grudniu
No chyba masz racje warto spróbować :)

Tez tak macie ze jak zaczęliście biegać to ciągle jesteście głodni?
Ja ważę 50kg i mam 160cm, wiec wagi nie muszę zbijać , wiec jem :) a waga ciągle ta sama :)
darekp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49:38

Nieprzeczytany post

gorobl pisze:Ha jestem tak z siebie dumna :)
Serdecznie gratuluję, sam w styczniu przechodziłem podobny moment w życiu. Teraz pójdzie już "z górki" bo bakcyl został złapany. :)
gorobl pisze:Jak by mi ktoś powiedział kilka miesięcy temu ze będę biegać to bym go wyśmiała
Normalne, z tym, że mnie jeszcze we wrześniu nikt by tego nie powiedział - łatwiej mnie było przeskoczyć niż obejść ;)

pozdrawiam

ps. wystartuj sobie przed połówką w jakiejś dyszce - motywuje i oswaja z zawodami
Obrazek
Moje endomondo .............................................. Mój blog
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ