ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Buciki pasujące kolorem do kurteczki - pełna stylówa :taktak: :hej:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
PKO
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Haha, kolorystyka jest w zasadzie przypadkowa :D A numer pod kurtka - miałam rozpieta, ale musiałam sie zapiac, bo tak mi zimno było, ze szok!
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:ja dzisiaj 10km w czasie 1:01 :ojoj: czyli w gdyni ten tłum mnie "niósł" :hej:
a dzisiaj na trasie mialam 4pory roku z naciskiem na jesien :spoczko: uwalona w błocie po kolana wrócilami padnieta jak nigdy :ojoj: w ogole to mialam wrazenie ze z 15km machnęlam a tu TYLKO 10 :jatylko: :hahaha:

A to co to? To zła odległość i czas? I jeszcze w takich warunkach?
Się rozhulałaś w tej Gdyni że strach. :hej:

No Szelmaista- lansik i tak ma być. :oczko:
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Eee no, piękna fotka! Wcale tych przebiegnietych km nie widać :)
o
Karbie
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziękuję za życzliwy odzew:)

Cava, mierzyłam już sporo par butów, dlatego udało mi się ustalić, czego szukam. Dziękuję za informację o modelach Adidasa, akurat w tych sklepach dla biegaczy, w których byłam, Adidasów nie było, ale może to jest trop, którym warto pójść. Dzięki:)

Szelma, jestem z okolic Warszawy, więc mam blisko do kilku sklepów (na razie odwiedziłam trzy), ale właśnie martwi mnie to, że przymierzyłam już sporo, a jeszcze nie udało mi się znaleźć dla siebie odpowiednich butów. Już wiem, że to nie jest takie proste. Szkoda, że Tobie też przytrafił się taki nietrafiony zakup. Tak przy okazji – gratuluję ukończenia 20 km, zajrzałam sobie na Twój blog i podziwiam Cię, bo dałaś radę pokonać cały (dla mnie póki co niewyobrażalny!) dystans mimo tych wszystkich przeciwności, mimo pęcherzy i paskudnej pogody.

Doroteczko, no tak, wracam do działu „Buty”:)

Ania102, dziękuję, ogłoszenie w dziale „Sprzedam, kupię, zamienię” dałam już jakiś czas temu. Póki co niestety żadnego odzewu. Te niepasujące buty kupiłam właśnie w sklepie specjalistycznym – niestety bieganie po bieżni w sklepie nie uchroniło mnie przed podjęciem złej decyzji.
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karbie, no bo to tak niestety jest - przymiarki w sklepie pomagają kupić dobre buty, ale nie dają gwarancji niestety. Moje gryzące najki też kupiłam w sklepie stacjonarnym, na spokojnie, a i po 250 km gryzły mnie w stopy :wrrwrr: Ale w Warszawie masz chyba największe zagęszczenie sklepów dla biegaczy w Polsce - może w którymś te idealne buty czekają już na Ciebie :usmiech: Poczytaj sobie wątki o butach i - wedle zaleceń cavy, z którymi zgadzam się w pełnej rozciągłości - zastanów się, czym charakteryzują się buty codzienne, które są dla Ciebie wygodne. Powodzenia w szukaniu ideału :usmiech:
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karbie Twoje brooksy są na mnie za duże... Wystaw je na allegro - na pewno wcześniej czy później ktoś chętny się znajdzie. Jeżeli mieszkasz w Warszawie jest gdzie pójść szukać nowych butów.

szelma "kolorystyka przypadkowa" :hahaha: Taka to jest u mnie w ciuchach biegowych. Mam nawet parę wyśmianych przez wszystkie modne biegaczki różowych rzeczy - konkretnie różowych, żadne tam złamane odcienie;-) Na zajęciach bbl dostałam nawet piękną różową koszulkę, żebym miała pod kolor do kurtki. Dodam, że koszulki nieróżowe były nagrodami za wiedzę w konkursie;-)
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 58:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Szelma super prezencja i lansik :D Ekstra zdjęcie! Ja na wszystkich to mam twarzy powyginaną ;)
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl :)
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

U mnie już dwie burze przeszły. Nosa z domu nie można wytknąć :/
o
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

U nas się nagle zrobiła ładna pogoda i bardzo ciepło- temperatura od rana wzrosła z 15 stopni :szok:
Oj, też będzie burza pewnie.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cava nie wiem jak w Gdyni, ale w Gdańsku ma do 10-11 nie padać jutro więc nie ma co czekać na deszcze - trzeba iść biegać rano :) Tym bardziej, że Boże Ciało to idealna okazja ku temu :)
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly mam taki sam plan:-)
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja już nawet trasę wyznaczyłem sobie na jutro. Planuję zagłębić się w nieznane i po raz kolejny pozwiedzać Kaszuby :)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to i ja do Was dołaczam :) chociaz juz przestałam wierzyć w jakiekolwiek prognozy, nawet te na new meteo. wlasnie nad Warszawa przeszla burza i intensywna ulewa, chociaz new meteo milczy w tym temacie. wstane rano, spojrze przez okno i sie okaze :spoko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Środek nocy, 3.26 a ja zerkam przez okno jaka pogoda :) Szaleństwo....
Sucho i widać gwiazdy więc jest szansa na poranne bieganie :)
o
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ