Bieg Ulicą Piotrkowską

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Serekdanio
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A ja chciałbym podziękować tym kibicom z bębnami jak się ich słyszało to aż nogi same chciały nieść człowieka do przodu takiego się kopa dostawało.

Jeszcze raz dzięki!!!
rekord do pobicia: 10 km w 40 min. 23 sek.
PKO
omarr
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mój chiński maptaq zmierzył 10,28 km. Na Piotrkowskiej strasznie szalał i choć cały czas trzymaliśmy w miarę równe tempo, to tam jakby się pogubił i zamiast około 6:00, zmierzył mi km w 6:42. Natomiast dwa kolejne kilometry były w 5:22 i 5:24. To oczywiście błędy, przynajmniej ten pierwszy, bo przyspieszyliśmy na jakieś 1,5 km przed metą.

Biegłem jako pacemaker mojej dziewczyny, planowaliśmy czas około 1h i udało się zrobić 58:45, więc jesteśmy zadowoleni. Fajna impreza, chociaż pakiety startowe mogłyby być trochę bogatsze przy takich sponsorach (rossmann, mc donald's).
omarr
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A jeszcze dodam, że gps zaszalał mi w ten sposób, że w punkcie 6 km miałem wysokość 189 metrów i zaczęła wtedy spadać aż spadła do -188 metrów na 7.3 km i z powrotem do 192 metrów na 8.3 km. Ładne przewyższenie.
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Dobry bieg - nie biegło mi się najlepiej, ale 40 sekund z życiówki urwane :)

Jakby ktoś był zainteresowany, to zdjęcia z biegu na naszej stronie, a konkretnie tutaj
Obrazek
Because Running Sucks
wowarz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 50:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Trzeci bieg uliczny w moim wykonaniu, czas poprawiony, więc i jest powód do zadowolenia :usmiech: Finisz na rynku Manufaktury świetny pomysł - ostatnia prosta dłuższa chyba niż w ubiegłym roku. No i mimo pogody, kibice dopisali :usmiech:
najder
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:49:27

Nieprzeczytany post

kejt7 pisze:gdyby jeszcze ci przechodnie nie pakowali się w "peleton"...
Przechodnie w ogóle mieli problem z tym, że coś się dzieje w ich mieście... to nie było fajne. Mam wrażenie (podkreślam - wrażenie), że tyle samo twarzy było zadowolonych i dopingujących co wkurw**** faktem przeszkadzania im w ich codzienności.

Inna rzecz - Bieg ulicą Piotrkowską... nazwa jednak zobowiązuje i mimo, iż trwa remont to ten fragment od Nawrot do 6 Sierpnia mógł być naprawdę lepiej przygotowany... Ludzie nie znający Łodzi w ogóle, pewnie nawet nie zwrócili uwagi, że biegną właśnie Pietryną. Zero banerka, ludzi itp... no nie licząc klakierów z BZ WBK.

Cała reszta była OK, wyjątkowo fajne koszulki, O!
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ