Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Zaglądam do Twojego bloga mocno nieregularnie to tym łatwiej mi zauważyć mega progres jaki robisz. Kilometry daja moc .
W majówkę opuściłem Toruń na jeden dzień i akurat wypadło to na Twój przyjazd, żeby było śmieszniej to pojechałem do wielkopolski
pozdrowienia Aniu
W majówkę opuściłem Toruń na jeden dzień i akurat wypadło to na Twój przyjazd, żeby było śmieszniej to pojechałem do wielkopolski
pozdrowienia Aniu
Krzysiek
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
- Życiówka w maratonie: brak
Hej, nie planujesz czasem wpaść do Leszna na 10 km w najblizsza sobotę na
http://tritime.pl/index.php/zawody/krolewska10
My chyba odwiedzimy rodzinkę i przy okazji pobiegniemy. Daleko nie masz ...
-
- Zaprawiony W Bojach
Grzesiek? W końcu nie poległ - 4:19 coś tam. I prawie równokachita pisze:Tak miałam spytać i zapomniałam, ale na szczęście sobie przypomniałam Jak tam w Pradze spisał się kolega klubowy? Udało mu się w końcu lepiej rozłożyć siły?
Eno eno, mam Ci przypomnieć Twój wynik? Kto tu kogo w kompleksy wpędza???kwitka pisze:Ana moze wpędzic w komplesy biegowe jak nic. Ja jak mam gorszy tydzień to nie otwieram jej bloga ,zeby juz kompletnie sie nie zdołowac... bo mi sie czasem nie chciało...albo nie było czasu... A tu nie ma zmiłuj...ba ...się prawie zawsze chce... A taki szary biegacz to czasem zmęczony sie podda i czasem polegnie wieczorem choć galoty biegowe ma ubrane ( - zdarzało się właśnie tak ) Ale za to jak biegam to często myślę ,ze Ana tez tam pewnie gdzieś gna i mocy nabieram
Ha ha, no widzisz, mogliśmy się spotkać w pół drogiBuniek pisze:Zaglądam do Twojego bloga mocno nieregularnie to tym łatwiej mi zauważyć mega progres jaki robisz. Kilometry daja moc .
pozdrowienia Aniu
A nie, w sobotę odpada....birdie pisze:Hej, nie planujesz czasem wpaść do Leszna na 10 km w najblizsza sobotę na
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Przeglądając bloga Jurka Skarżyńskiego znalazłem to..to Ty prawda?? pozdrawiam
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Na IV Kwidzyńskim Biegu Papiernika spotkałam pana z brodą (ze zdjęcia zamieszczonego w dniu 28.04) i przez cały dzień zastanawiałam się....skąd Go znam/ gdzie Go widziałam.....teraz już wiem
U Ciebie go spotkałam Pozdrawiam
U Ciebie go spotkałam Pozdrawiam
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
i mówisz, że smażone tarantule nie takie złe ?Aniad1312 pisze: gdyż wyjechałam-pracowałam-karmiona byłam na obczyźnie, a że takich rzeczy nie mam w ojczyźnie, no to jadłam, z nieukrywaną przyjemnością
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Zaprawiony W Bojach
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
ja akurat miałem słabo wysmażone, a jak Ci Casu marzu smakowało ? czy jednak balut było lepszy ?:)Aniad1312 pisze: Pewnie, że nie Chociaż, jak się zastanowić...To pasikoniki w cieście naleśnikowym ciut jakby lepsze... nie mów, że nie próbowałeś??
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Zaprawiony W Bojach