Ważę na chwilę obecną trochę za dużo (lekko ponad 100 ;d). Jak biegałem w wrześniu to zredukowałem tą wagę trochę lecz ona powróciła bo przestałem uprawiać ten sport i poczekać aż będzie ciepło.
Na początek mam 2 pytania;
- Pytanie dot. wody. Mamy 2 rodzaje (główne) wody niegazowaną oraz gazowaną. Ja lubię tą drugą - gazowaną. Czy pijąc tą wodę mogę przytyć (nie ważne jakie ilości można porównać 2-3l dziennie a 10 litrów dziennie - prosty przykład) czy pić jednak niegazowaną? :P
- 2 pytanie jest takie kupiłem ostatnio sztangielki i ćwiczę na nich co 2 dzień a po tym treningu także biegam (Biegam i ćwiczę czyli 4x w tygodniu) bieganie wtedy wynosi jakieś 35-45minut bo po treningu pierwszym :P. Biegam oczywiście wolniutko a dłużej by być w ciągłym ruchu, czy to dobre rozwiązanie? Czy lepiej biegać krócej a szybciej (osobiście preferuję 1 opcję

http://zdrowo.info.pl
Kupiłem także sobie witaminki by mieć ich więcej w organizmie (tzn. jutro przyjdą) ostatni posiłek jem 17:00-17:20 i idę o jakiejś 18:10-18:20 na trening a potem biegi i kończę to wszystko na ok. 19:40 razem z prysznicem. Czy dobrze jem? Czy może jednak zjeść coś lekkiego po treningach?
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi

@ed. Kiedy lepiej się ważyć? Czytam że rano nago naczczo ale czy to w czymś pomaga? Jak wieczorem po treningach czy rano? Jeśli tak to czemu