405

Oooo, a my tak po sąsiadzkumclakiewicz pisze:Rozwaliłaś mnie tym tekstemkachita pisze:ministerstwo dziwnych kroków![]()
Ciekawe czy ludzie których mijam przy skipach mruczą sobie pod nosem "uciekł z Monty Phytona czy co?"

Moderator: infernal
Oooo, a my tak po sąsiadzkumclakiewicz pisze:Rozwaliłaś mnie tym tekstemkachita pisze:ministerstwo dziwnych kroków![]()
Ciekawe czy ludzie których mijam przy skipach mruczą sobie pod nosem "uciekł z Monty Phytona czy co?"
To określenie padło na którymś obozie biegowym i idealnie pasuje do tych wszystkich ćwiczeń, skipów, wymachów i wieloskokówmclakiewicz pisze:Rozwaliłaś mnie tym tekstemkachita pisze:ministerstwo dziwnych kroków![]()
Super - gratki, będziesz miała pożytekAngua pisze:No powiem Ci, że się całkiem pogubiłam szukając zegarka, ostatecznie wybrałam tego miśka. Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował.
405
No faktycznie, my po sąsiedzku. Bardzo mi miłoAngua pisze:Oooo, a my tak po sąsiadzkumclakiewicz pisze:Rozwaliłaś mnie tym tekstemkachita pisze:ministerstwo dziwnych kroków![]()
Ciekawe czy ludzie których mijam przy skipach mruczą sobie pod nosem "uciekł z Monty Phytona czy co?"Świętochłowice się meldują :uuusmiech:
Czasem nowe buty mają podobny efektcichy70 pisze:nic tak dobrze, na tempo nie robi jak nowy zegarek![]()
Są w planie, ale na razie życie rodzinne mi miłestrasb pisze:Nie ma rady, nowe buty do spódniczki trzeba.
Wersję z nowymi butami też przetestujęcichy70 pisze:nic tak dobrze, na tempo nie robi jak nowy zegarek
Blokuję, dzięki za radęrene87 pisze:zegarek naprawde supertak jak pisze kachita byle kropla na dotykowym panelu a zegarek moze wariowac
warto wtedy zablokowac. ja z poczatku szuralam bluza o tarcze dotykowa
ale teraz daje rady