Od dłuższego czasu biegam z telefonem (sony xperia arc S) z aplikacją run keeper bez pulsometru. Zastanawiam się nad kupnem GPS/pulsometru. Patrzyłem na zegarki kalenji ale niestety nie są już w sprzedaży, patrzyłem również na polara RS300x, ale okazuję się, że cena 400 zł jest za sam zegarek i do tego trzeba dokupić czujnik za drugie tyle. Myślę o czym w przystępnej cenie 400-500 zł.
Może ktoś ma doświadczenia z czujnikami do butów zamiast GPS, jak to wygląda jakościowo?
Czy opłaca się kupować używany sprzęt?
Przepraszam za nowy wątek, ale może ktoś, na dzień dzisiejszy jest w stanie coś polecić, może gdzieś są jakieś promocje?
Kupno GPS/pulsometru na V2013
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
to chyba coś słabo patrzyłeśmalkrzysztof pisze:Patrzyłem na zegarki kalenji ale niestety nie są już w sprzedaży,
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Rozgrzewający Się
Widocznie, nie wiedziałem, że to jest kalenji.
Znalazłem teraz Garmina FR 60 w Euro za 359 zł, niestety bez czujnika ANT+, który za to jest w decathlonie, tylko chyba nie będzie pasował http://www.decathlon.pl/czujnik-prdk-ka ... #avantages
Znalazłem teraz Garmina FR 60 w Euro za 359 zł, niestety bez czujnika ANT+, który za to jest w decathlonie, tylko chyba nie będzie pasował http://www.decathlon.pl/czujnik-prdk-ka ... #avantages
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
o facet, widzę, że nie ogarniasz. To co wskazałeś w swoim linku to czujnik prędkości/kadencji ale rowerowy
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Rozgrzewający Się
No to właśnie to też, napisałem. To rozumiem, że do takiego fr60 muszę dokupić takiego footpada za 300 zł
?

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
.... lub inny tańszy (innego producenta), który działa w technologii ant+