Provitamina - komentarze do blogu
Moderator: infernal
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Oswoiłam się z dystansem 10 km. Wszystko co jest poniżej niego wiąże się z zwiększeniem tempa, a z tym mam problem.
Wole jednak spokojny, długi bieg.
Grzesiu nie słyszałeś o Ogólnopolskiej Akcji Polska Biega? W ramach tej akcji w całej Polsce są organizowane różne biegi.
Między 24-26 maja będzie biegać cała Polska.
Angua już nie czuję, ale nogi mam jakieś takie ciężkie, zamulone. Nie potrafię ich zmusić do szybszych akcentów. Widocznie mój organizm jeszcze nie zregenerował się do końca.
Wole jednak spokojny, długi bieg.
Grzesiu nie słyszałeś o Ogólnopolskiej Akcji Polska Biega? W ramach tej akcji w całej Polsce są organizowane różne biegi.
Angua już nie czuję, ale nogi mam jakieś takie ciężkie, zamulone. Nie potrafię ich zmusić do szybszych akcentów. Widocznie mój organizm jeszcze nie zregenerował się do końca.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Monia tez akcenty już staram się robić od jakiegoś czasu (nawet wczoraj), ale z marnym skutkiem. W tym tygodniu już odpuszczam. W czwartek zrobię coś luźnego. A w sobotę pójdę na żywioł. W sumie bardziej mam chętkę na ognisko które będzie po biegu, niż na sam bieg
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
He, he, skąd ja to znamProvitamina pisze: W sumie bardziej mam chętkę na ognisko które będzie po biegu, niż na sam bieg
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Uwielbiam jeść, tym bardziej takie pieczone rarytasy
Mam nadzieję, że nie będzie w tym dniu padać, bo weekend podobno ma być w kratkę.
Mam nadzieję, że nie będzie w tym dniu padać, bo weekend podobno ma być w kratkę.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Mnie niestety wszystko po biegu zjada dziecko, po połówce batonika też mi zjadła
Aga, ja też jakaś ciężka, nieskoordynowana jestem, ale chyba zostaje to wybiegać, bo co innego?
Aga, ja też jakaś ciężka, nieskoordynowana jestem, ale chyba zostaje to wybiegać, bo co innego?
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Będę trzymać kciuki !! Sama też nie lubię krótkich dystansów ... nie ma kiedy się rozpędzić dobrze
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Wyczytałam, ze wzrost progesteronu wpływa na możliwości biegaczek. W tym czasie trudno osiągnąć daną prędkość, a częstotliwość oddechu często ulega podwyższeniu. Ja wczoraj miałam podobnie. I zwale winę na to! Już mi lżej
Angua powiem Ci, że ten wafelek był ...pysznyyy! :uuusmiech: No ale jak tutaj odmówić dziecku
rene87 mnie przeraża, że rozpędzać trzeba się już od samego początku, a ja na to potrzebuje jakiś 5 km
Angua powiem Ci, że ten wafelek był ...pysznyyy! :uuusmiech: No ale jak tutaj odmówić dziecku
rene87 mnie przeraża, że rozpędzać trzeba się już od samego początku, a ja na to potrzebuje jakiś 5 km
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Ty też mnie przerażasz .... i jak się tu na Takiej wzorować ....Być może w sobotę pobiegnę w ramach akcji Polska Biega 7 km. Szczerze? Boję się tych krótkich dystansów...
Szalejesz Kobieto...długodystansowiec jak nic...
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Przeprowadzka, czekanie na poród - wypadłem chyba z obiegu informacjiProvitamina pisze:Grzesiu nie słyszałeś o Ogólnopolskiej Akcji Polska Biega? W ramach tej akcji w całej Polsce są organizowane różne biegi.
W takim razie i ja muszę uskutecznić w weekend jakiś trening, najwyżej zrobię sprint z porodówki do domu
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
No i wszystko gitProvitamina pisze:Wyczytałam, ze wzrost progesteronu wpływa na możliwości biegaczek. W tym czasie trudno osiągnąć daną prędkość, a częstotliwość oddechu często ulega podwyższeniu. Ja wczoraj miałam podobnie. I zwale winę na to! Już mi lżej
Ja też boję się krótkich dystansów, łatwiej mi utrzymać stabilne tempo na długich, niż dołożyć do pieca np. na 5km. Zobaczymy w sobotę, z czym to się je.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Leemonca wszystko co nowe odrobinę przeraża
W sumie to 7 km...Co ma być to będzie. Jedno napisze otwarcie. Bariery rodzą sie w głowie, wiec czym prędzej trzeba swój strach i obawy przelać tutaj, niż biegać z tym w sobotę.
grim80... Poród?! Dziecko?! To już teraz?! Myślę, że gdybyś zrobił sprint w tym dniu, pobił byś samego siebie
Angua biegniesz w Chorzowie? Będę myśleć o Tobie! I ściskać kciuki! O której masz start? Kurcze...nawet ja nie wiem o której go mam
---------------
WTF??? Czyżbym wpadała w jakąś panikę?
W sumie to 7 km...Co ma być to będzie. Jedno napisze otwarcie. Bariery rodzą sie w głowie, wiec czym prędzej trzeba swój strach i obawy przelać tutaj, niż biegać z tym w sobotę.
grim80... Poród?! Dziecko?! To już teraz?! Myślę, że gdybyś zrobił sprint w tym dniu, pobił byś samego siebie
Angua biegniesz w Chorzowie? Będę myśleć o Tobie! I ściskać kciuki! O której masz start? Kurcze...nawet ja nie wiem o której go mam
---------------
WTF??? Czyżbym wpadała w jakąś panikę?
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo dobrze powiedziane.Provitamina pisze:Leemonca wszystko co nowe odrobinę przeraża
Chyba o 11:15, ale nie jestem pewna. W ogóle mądrze umawiałam się z koleżanką na sobotę, po czym lampka mi się zaświeciła, że chyba mam bieg jak widzisz, przejmuję się nim bardzo
Blogowanie
Komentowanie
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Kanas no przestań Przecież to bieg w wolnym tempie. Gdybym ten dystans przebiegła chociaż w 1:12:00 to było by ok Ale w tym wypadku nie o tempo chodzi (ostatnio szybsze tempo wiąże się z niewyobrażalną męką), tylko o czerpanie przyjemności z samego biegu.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo