ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ciekawa dyskusja. Jeśli chodzi o mnie to ludzie mogliby w ogóle sobie na golasa biegać, bez względu na płeć, wiek i prezentowany "estetyczny" poziom cielesności. Zupełnie mi nie przeszkadzają super zgrabne laski z połową tyłka na wierzchu, ani pomarszczeni staruszkowie z gołymi torsami. Rozgraniczenia, że ładni i zgrabni mogą się latem roznegliżować, a Ci mniej już mają na goliznę reglamentację i powinni chronić nasze wysublimowane i godne jedynie pięknych widoków oczęta jest objawem dyskryminacji i niezdrowym stosunkiem do tak naturalnej rzeczy jaką jest ludzkie ciało. Rzekłam. 

- cava
- Zaprawiony W Bojach
No ale właśnie tu akurat nic. Tu jest IMO OK coć już na granicy- dziewczynie ani biust górą z topu nie wypada, ani tyłka z gatek tej długości nie widać ani górą ani dołem.Provitamina pisze:Nie rozumiem co w tym "gorszącego"
Choć ja np. bym się tak już nie rozebrała a już na pewno nie na bieganie po lesie czy mieście bez obstawy pana o wzroście przynajmniej 2,20 i mordzie bulteriera.
Trzeba mieć w głowie, ze świat to nie tylko różowe kucyki i dżentelmeni o żyłach pełnych rumianku z melisą.
Zu.zu - Nie o jakość tego ciała chodzi, a o ilość jaką się eksponuje w miejscach do tego nieadekwatnych.
I dlaczego ja mam tolerować a moje przekonania już nie są godne tolerancji?!
w saunie, na plaży - sama się rozdzieję. Ale jak w sklepie spożywczym babka schyla się do niższej półki i widać jej włosy łonowe od tyłu strony bo tak ma nisko gacie naciągnięte że już nie tylko tyłek wypiety na widoku to litości. Można haftnąc nawet jesli to będzie Anja Rubik.
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Cóż, każdy ma swoją estetykę i przekonania. Mnie przeszkadzają nieogolone włosy pod pachami u facetów a komuś innemu biegacz bez koszulki. I git.
Ja jestem cała w skowronkach bo zaraz miną 3 tygodnie od powrotu do biegania po kontuzji a ja wciąż ruszam nogą
Traalalalaaa!
Ja jestem cała w skowronkach bo zaraz miną 3 tygodnie od powrotu do biegania po kontuzji a ja wciąż ruszam nogą

o
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
wilma no to bosko ze wróciłaś do ZYWYCH
mnie za to po rowerze cos kolano pika ale juz w zeszłym roku cos mi tam strzelało akurat po rowerze.Nie wiem -moze pozycja nie ta dla mego kolana? czy jak?posmarowałam mazidlem i dzis mi sie udalo gruchnąc 10km na tym kolanie
takze chyba przejsciowe?
ZAMYKAM TEMAT UBIORU
KAZDY Z WAS MA PO TROSZE RACJI.JESTESMY INNI I TO JEST W NAS FAJNE ZE MAMY SWOJE ZDANIE W RÓZNYCH KWESTIACH I KAZDY BRONI SWEGO
A PANI Z OBRAZKA-IDEALNA I MNIE NIE RAZI
HEHEH.
buziaki dla Was

ZAMYKAM TEMAT UBIORU

buziaki dla Was
-
- Zaprawiony W Bojach
jak przeszło, to znaczy przejściowefranklina pisze:mnie za to po rowerze cos kolano pika ale juz w zeszłym roku cos mi tam strzelało akurat po rowerze.Nie wiem -moze pozycja nie ta dla mego kolana? czy jak?posmarowałam mazidlem i dzis mi sie udalo gruchnąc 10km na tym kolanietakze chyba przejsciowe?

a moje łydki zostały dziś tak wymasowane, że ledwo chodzę i musiałam odpuscic dzisiejsze bieganie... i jeszcze mam siniaki

-
- Zaprawiony W Bojach
Wilma super, że nic Cię już nie boli!
Ma_tika co to był za masaż? strach się bać...
kachita zapisujesz się na Maraton Wrocławski?? Nikt nie chce spróbować?
franklina którym ludzikiem jesteś?
Wczoraj nie za bardzo miałam ochotę na bieganie, ale poszłam - wróciłam jednak po 30 min. Myślę, że mój to mój organizm domagał się przerwy.
Byłam oglądać spodenki w decathlonie i jestem rozczarowana brakiem wyboru - dla facetów spodenek od groma, od 29zł w górę, różne rodzaje, kolory, a dla kobiet dwa modele krótkich spodenek: jedne obcisłe, drugie luźne - luźne za 79zł, obcisłe nie wiem za ile, bo nie brałam ich w ogóle pod uwagę. Będę musiała się jeszcze po rozglądać, żeby znaleźć coś dla siebie, albo pogodzę się z opalenizną do połowy uda...
Ma_tika co to był za masaż? strach się bać...
kachita zapisujesz się na Maraton Wrocławski?? Nikt nie chce spróbować?
franklina którym ludzikiem jesteś?
Wczoraj nie za bardzo miałam ochotę na bieganie, ale poszłam - wróciłam jednak po 30 min. Myślę, że mój to mój organizm domagał się przerwy.
Byłam oglądać spodenki w decathlonie i jestem rozczarowana brakiem wyboru - dla facetów spodenek od groma, od 29zł w górę, różne rodzaje, kolory, a dla kobiet dwa modele krótkich spodenek: jedne obcisłe, drugie luźne - luźne za 79zł, obcisłe nie wiem za ile, bo nie brałam ich w ogóle pod uwagę. Będę musiała się jeszcze po rozglądać, żeby znaleźć coś dla siebie, albo pogodzę się z opalenizną do połowy uda...
- cava
- Zaprawiony W Bojach
AAAA! WIDZĘ nas!!!! :-D
A rano oglądałam to co mi wysłałaś i nie widziałam nas. :/
Czemu nie machałaś? Mówiłam żeby machać bo nas filmują.
Ale ja rano to się nie nadaję do niczego.
Własnej matki bym pewnie nie poznała póki by na mnie nie wrzasnęła. :/
A rano oglądałam to co mi wysłałaś i nie widziałam nas. :/
Czemu nie machałaś? Mówiłam żeby machać bo nas filmują.

Ale ja rano to się nie nadaję do niczego.
Własnej matki bym pewnie nie poznała póki by na mnie nie wrzasnęła. :/
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Rozmyślam nad tymania102 pisze:kachita zapisujesz się na Maraton Wrocławski?? Nikt nie chce spróbować?

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No można, ale już jestem zapisana i opłacona na inny półmaraton tego samego dnia :/
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- cava
- Zaprawiony W Bojach
Ale u nas pogoda.
Miałam iśc pobiegać, siedzę ubrana, a tu z nienacka grzmi, wieje, kotłuje się na niebie.
Boję się z domu wyjść. :/
Miałam iśc pobiegać, siedzę ubrana, a tu z nienacka grzmi, wieje, kotłuje się na niebie.
Boję się z domu wyjść. :/