OPASKI ICE STRIPE
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ostatnio trafiłam na całkiem niezły sklep internetowy z opaskami ICEstripe. Chodzi o to, że umieszczone są tam numery ICE - In Case of Emergency - skrót informujący ratowników do kogo powinni zadzwonić w razie nagłego wypadku. Jest to dość ważne dla biegaczy gdyż może się zdarzyć że coś złego np. będziemy nieprzytomni, bez dokumentów (na bieganie nigdy nie biorę dokumentów), a jak na ręce będziemy mieli takie coś, więc już będzie to punkt zaczepienia. Na blaszce jest miejsce na 6 linijek tekstu, można podać imię, nazwisko, rok urodzenia, miejscowość i kraj, 2 nr telefonów, grupę krwi i info o chorobach, w ostatniej linijce można dopisać coś od siebie. Całość jest grawerowana laserowo na blaszce nierdzewnej przymocowanej do opaski, więc wydaje się spoko.
Przy zamówieniach zbiorowych jest zniżka, czy ktoś może chętny, a może już macie? ja będę zamawiać 2 dla siebie i koleżanki a może ktoś chętny?
Przy zamówieniach zbiorowych jest zniżka, czy ktoś może chętny, a może już macie? ja będę zamawiać 2 dla siebie i koleżanki a może ktoś chętny?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
już mam
i nie ruszam się bez niej na żaden dłuższy trening/zawody
i nie ruszam się bez niej na żaden dłuższy trening/zawody
-
- Wyga
tez posiadam. I tez biegam z nia wszedzie
-
- Wyga
Mam obie jedna do biegania druga do noszenia na co dzień. Nic się nie dzieje, nie ściera, urywa, jak narazie. Polecam! 

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:03
- Kontakt:
Po ile takie coś?