GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W sobotę oczywiście biegamy, a za tydzień test Coopera.Zapraszamy.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
Christos pisze:Ja niestety nie mogłem skorzystać z badań zabrakło materiału potrzebnego do zbadania :hejhej:
w Niedziele się wybieram na ciekawą imprezę biegową Bieg górski na Wieżycę wszelkie informacje i zapisy tutaj http://www.pomorskisport.eu/kaszuby-biegaja dziękuję serdecznie Krzyśkowi że mnie poinformował o tej imprezie .
Do 14 wpisowe 25 zł potem 40zł polecam .Żałuje tylko że nie będzie mnie wtedy na treningu w niedziele "z biegiem natury" .Dobrze że przynajmniej sobota mnie nie ominie.
W takim razie widzimy się w Szymbarku :)

Andrzej naprawdę szkoda, że nie zdążyłeś. Fajni byłoby się pościgać. Mam nadzieję, że następnym razem się uda. No i dzięki za zdjęcia!
Do zobaczenia w Szymbarku :hej: Pogada zapowiada sie ciekawie upały ale ma być i niby ulewa.
W Sobotę naturalnie obowiązkowo pobiegam se na stadionie o 9,30 :taktak:
Obrazek
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja proszę o aktualizacje galerii zdjęć z treningów bo się ludzie dopytują a na fejsie są tylko zdjęcia z Sopotu.
Obrazek
Awatar użytkownika
gorska.an
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć! Jestem na forum pierwszy raz i mam pytanie w kwestii organizacyjnej dotyczącej najbliższych zajęć, tj. 25.05.
Wczoraj na zajęciach p. Asia mówiła, że za tydzień są normalnie zajęcia na 9.30.
czy to prawda? ponieważ od 11.30 jest Test Coopera. Osobiście zarejestrowałam się na godz. 12. i teraz nie do końca wiem, jak to rozwiązać. bo wiadomo, że rozgrzewka jest potrzebna itp., ale jakoś nie wiem, czy ma sens czekanie po Bbl 1,5 godziny na start, kiedy człowiek jest złachany po zajęciach Bbl, przynajmniej ja. Pewnie, że można sobie odpuścić zajęcia i zgłosić się na sam test, odpowiednio wcześniej, żeby odebrać numer itp., ale może jednak warto by było spotkać się grupą Bblowiczów, tylko nie dwie godziny przed startem, bo sama pogoda może nas zmęczyć.
Może błądzę we mgle, bo to mój pierwszy start w czymkolwiek ever (nie licząc zawodów szkolnych w podstawówce), więc jakby co - wyprowadźcie mnie z błędu.
Pozdrawiam
Ania
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W TC nie każdy bierze udział, ponadto nie każdy ma czas koło 11-12, aby latać po stadionie. Takie właśnie osoby będą mogły polatać nieco wcześniej na BBL. Ale nie masz co się przejmować, bo na pewno będą i tacy co zaliczą i BBL i TC. A także tacy co przyjdą porozgrzewać się przed TC nieco wcześniej :)
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zajęcia będą o 9.30, ale też zrobimy dla chętnych Coopera, także kto nie może później zapraszamy na normalną godzinę zajęć.Następne przeprowadzamy wspólnie z AZS-em.Krzysiu zdjęcia przekazuję do Piotrka co jakiś czas, jak się widzimy i on umieszcza w internecie.Pozdrawiam i do zobaczenia.
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszamy wszystkich w sobotę na zajęcia z BBL na test Coopera!
Awatar użytkownika
gorska.an
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hej!

Jako doświadczone koleżanki i doświadczeni koledzy możecie mi pomóc w temacie, który założyłam tutaj: viewtopic.php?f=40&t=34600
to ma być mój pierwszy sprzęt, więc nie chcę wydawać fortuny. A może macie inne, dobre propozycje.
Proszę o pomoc pod zalinkowanym wątkiem :)
fenkju from de mountajn :)
Ania
mheniek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Chcialbym uscislic.
Rozumiem ze o 9.30 jest trening BBL ale bez testu coopera?
A testy coopera sa od 11.30 zgodnie z zapisami?
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krzysiek napisał że test będzie dla chętnych wcześniej jeśli nie będą mogli poczekać do 11.
Z Pulsometrów nie korzystam moim zdaniem niepotrzebne.Ale w tych modelach praktycznie poza wyglądem niema większej różnicy. Kup ten który ci się bardziej podoba.
Jutro ciekawa pogoda się zapowiada :ble:
Obrazek
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zdjęcia z treningu sobotniego 18.05.2013
https://picasaweb.google.com/1132004617 ... directlink

I jedno końcowe
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
gorska.an
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

mam nadzieję, jesienią się na tych zdjęciach nie rozpoznać, hehe :)
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jak już publicznie się za deklarowałaś to teraz trzeba słowa dotrzymac :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
gorska.an
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

zamierzam dotrzymać :)
a jak Wam poszedł wczoraj TC?
Ja nie zdążyłam na Bbl rano, biegłam o 12. I muszę się pochwalić, że załapałam się do tabelki "DOBRZE". Przebiegłam 2050m! Ja jestem tym wynikiem zachwycona, biorąc pod uwagę, że zaczęłam biegać miesiąc temu na Bbl, kiedy to miałam problem przebiec 1000m :)
Awatar użytkownika
kcm4
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:46:17
Życiówka w maratonie: 03:54:23
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bardzo dziękuje trenerowi Krzysztofowi oraz trenerce Joannie za treningi Biegam Bo Lubię, pomoc, rady, no i w ogóle że jest taka akcja BBL oraz, że ją prowadzą tydzień w tydzień.

Pamiętam swój pierwszy raz, to było 1 kwietnia 2011, nie potrafiłem przebiec ciągiem 300m. Miałem fuksa, że na trojmiasto.pl w tym czasie znalazł się artykuł a akcji BBL, więc dosyć szybko trafiłem na trening Biegam Bo Lubię, a później było już z bieganiem tylko lepiej.

Wczoraj podchodząc do Testu Coopera marzyłem aby przebiec 3km, jednak oficjalnie udało mi się przebiec 2,95 - zabrakło 50m do 3km.
Upatrzyłem sobie aplikacje Runastic , która rejestruje moje 'postępy', ale też chwilowe 'spadki' formy.
Po biegu widziałem, że Runastic pokazał mi 3km, ale pomyślałem, że GPS źle policzył metry.
Hmmm, wieczorem przeanalizowałem co zarejestrował Runastic i szok. Nie trzymałem się pierwszego toru, tylko biegłem na trzecim, czwartym torze no i przez to zrobiłem 150 metrów więcej (czyli wg Runastic 3100m) , niż oficjalny wynik (2950m) !
Wniosek na przyszłość : bardzo mocno pilnować pierwszego toru.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ