Wiem Marcin, nawet dołączyłam do tej grupy w TG na FB Tylko faktycznie zauważyłam, że ciężko ze wspólnymi spotkaniami. Tak naprawdę to nawet nie wiem kiedy można z grupa z TG wspólnie pobiegać. Do Bytomia mam za daleko. No to w takim razie pozostaje mi czekać na rozwój sytuacjimar_jas pisze:W TG masz Gwarka wprawdzie ciężko idzie zbieranie się na wspólne bieganie, nie mniej się zdarza..poza tym grupa ludzi z TG jeździ na BBLa w Bytomiu..możesz się z nimi zabierać jak masz ochotę poszukaj na FB grupy biegowej tarnowskie góryProvitamina pisze:Zazdroszczę Ci, ze masz blisko do różnych biegowy grup Fajna sprawa
Poza tym obiło mi sie o uszy że być może BBL z Bytomia przeniesie sie do Tarnowskich Gór więc będziesz miała blisko
Boberek_21 --> komentujcie krytykujcie i co tam chcecie :)
Moderator: infernal
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Jesteś w tej grupie?? która to??Provitamina pisze:Wiem Marcin, nawet dołączyłam do tej grupy w TG na FB Tylko faktycznie zauważyłam, że ciężko ze wspólnymi spotkaniami. Tak naprawdę to nawet nie wiem kiedy można z grupa z TG wspólnie pobiegać. Do Bytomia mam za daleko. No to w takim razie pozostaje mi czekać na rozwój sytuacjimar_jas pisze:W TG masz Gwarka wprawdzie ciężko idzie zbieranie się na wspólne bieganie, nie mniej się zdarza..poza tym grupa ludzi z TG jeździ na BBLa w Bytomiu..możesz się z nimi zabierać jak masz ochotę poszukaj na FB grupy biegowej tarnowskie góryProvitamina pisze:Zazdroszczę Ci, ze masz blisko do różnych biegowy grup Fajna sprawa
Poza tym obiło mi sie o uszy że być może BBL z Bytomia przeniesie sie do Tarnowskich Gór więc będziesz miała blisko
Chłopaki jeżdżą samochodem co tydzień do Bytomia, napisz ze chcesz jechać to Cię zabiorą..ostatnio na zajęciach była jedna dziewczyna..przydało by sie wiecej
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Marcin Hihihi nawet zdarzyło mi sie napisać jakiś post Zwłaszcza jeśli chodziło o Bieg Korfantego Szukaj Agnieszki
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
W Siemianowicach będzie cuś takiego: http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 3&bieganie
Edycja: poprawiłem link.
Edycja: poprawiłem link.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2013, 22:26 przez mclakiewicz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
mcklakiewicz nie działa link
Co Night Runners - każdy kto ma możliwość podjechania pod park powinien choć raz spróbować bo jest to super przeżycie. Świetni ludzie i dobre tempo - jak zostajesz z tyłu to podbiega prowadząca bieg babka i biegnie z tobą.
od przyszłego tygodnia możliwe że będą dwie grupy aby ci słabsi mogli pobiegać bez spiny że zostają w tyle. I ma być instruktor który będzie pracował by w miarę spotkań te tempo wzrastało
Co Night Runners - każdy kto ma możliwość podjechania pod park powinien choć raz spróbować bo jest to super przeżycie. Świetni ludzie i dobre tempo - jak zostajesz z tyłu to podbiega prowadząca bieg babka i biegnie z tobą.
od przyszłego tygodnia możliwe że będą dwie grupy aby ci słabsi mogli pobiegać bez spiny że zostają w tyle. I ma być instruktor który będzie pracował by w miarę spotkań te tempo wzrastało
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
mclakiewicz na bieg który podesłałeś juz dawno jestem zapisana
rubin - startujemy na poczatku Al. Gen. Ziętka od strony ul. Żłotej (stara stacja ELKI pod wesołym) biegniemy do Stadionu, skecamy w górę i okrążamy stadion, mocniejsza grupa robi jeszcze jedno kółko a my biegniemy z powrotem. Na endomondo widać ładnie ślad
rubin - startujemy na poczatku Al. Gen. Ziętka od strony ul. Żłotej (stara stacja ELKI pod wesołym) biegniemy do Stadionu, skecamy w górę i okrążamy stadion, mocniejsza grupa robi jeszcze jedno kółko a my biegniemy z powrotem. Na endomondo widać ładnie ślad
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Fajną formułę przybrały te Wasze wieczorne biegi. I "kupa" ludzi....
U nas powstaje projekt "Runners Świecie", pierwsze spotkanie 19.05. Liczę na to że będzie równie fajnie.
U nas powstaje projekt "Runners Świecie", pierwsze spotkanie 19.05. Liczę na to że będzie równie fajnie.
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Trzeba było dziadka zaczepić po biegu i podczas miłej rozmowy się "odczarować" :uuusmiech:
Co za zbieg okoliczności.
Tak jak i Ty uważam, że na tempo podczas tego sympatycznego biegu wpływ miał Twój wczorajszy trening (brak świeżości i odpoczynku mięśni) i pierwszy kilometr, który pobiegłaś za mocno. Najważniejsze, ze dobrze się bawiłaś, mimo bólu. Dobrze, że służby medyczne się Tobą zajęły i przyniosły Ci natychmiastową ulgę. Teraz odpoczywaj
Co za zbieg okoliczności.
Tak jak i Ty uważam, że na tempo podczas tego sympatycznego biegu wpływ miał Twój wczorajszy trening (brak świeżości i odpoczynku mięśni) i pierwszy kilometr, który pobiegłaś za mocno. Najważniejsze, ze dobrze się bawiłaś, mimo bólu. Dobrze, że służby medyczne się Tobą zajęły i przyniosły Ci natychmiastową ulgę. Teraz odpoczywaj
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
No dużo odpoczynku nie będzie bo jutro wieczorem tradycyjnie już Night Runners :D
Tak sobie myślałam że jak magicznego dziadka spotkam na biegu TG to chyba faktycznie będę musiała z nim pogadać :P:P
Tak sobie myślałam że jak magicznego dziadka spotkam na biegu TG to chyba faktycznie będę musiała z nim pogadać :P:P
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Całkiem spora gromadka I nowe foto całkiem, całkiem...
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Odkopałam Twój watek (był już na 3 stronie). Dobrze, że już powróciłaś. Bardzo długo Cię nie było. Piszczele podczas dzisiejszego biegu już nie bolały?
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie nie - w ogóle ich nie czułam - cudownie było gdyby nie ta cholerna kolka :D
W niedzielę planuje trening z interwałami w tempie 5:30 - 5 km - 300 metrów w mocnym tempie na 700 w luźnym
W niedzielę planuje trening z interwałami w tempie 5:30 - 5 km - 300 metrów w mocnym tempie na 700 w luźnym
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41'25"
- Życiówka w maratonie: 4h01'38"
Rób sobie wtedy przerwy na marsz!Boberek_21 pisze:No właśnie nie - w ogóle ich nie czułam - cudownie było gdyby nie ta cholerna kolka :D
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Jestem pewna, że dasz radę złamać godzinę. Na pewno czytałaś już setki artykułów nt. kolki podczas biegania. Mnie rzucił się najbardziej w oczy jeden wniosek: słabe mięśnie brzucha = duże ryzyko wystąpienia kolki w trakcie treningu.
Artykuł o kolce
Trzymam kciuki aby kolka odpuściła.
Artykuł o kolce
Trzymam kciuki aby kolka odpuściła.