LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!
-
- Wyga
Już po teście, najlepszy wynik z naszej grupy to 3 km. 400 m gratulacje Paweł, za co otrzymał stosowną nagrodę.
Ja również załapałem się za najstarszego zawodnika i pobiłem swój wczorajszy wynik o 25 m.
Ja również załapałem się za najstarszego zawodnika i pobiłem swój wczorajszy wynik o 25 m.
-
- Wyga
Zapraszam jutro na cotygodniowe spotkanie w ramach akcji "biegam bo lubię" na stadion Startu przy ulicy Piłsudskiego.
W razie deszczu będziemy ćwiczyć na sali.
A więc do zobaczenia.
W razie deszczu będziemy ćwiczyć na sali.
A więc do zobaczenia.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 34:43
- Życiówka w maratonie: brak
Witam Bardzo serdecznie Wszystkich Biegaczy! Zapraszając tym samym na zajęcia w sobotę o godzinie 9:30 na stadionie! Słyszałam,że jest w tym samym czasie bieg Solidarności w związku z tym osoby,które nie będą w nim uczestniczyły,a mają ochotę się poruszać w miłej atmosferze zapraszam na salę, zorganizujemy coś równie fajnego
-
- Wyga
Jutro znów sobota, ale tym razem niezwykła, ponieważ
w naszym mieście odbywać się będzie pierwszy maraton, a w nim weźmie udział kilku z nas (BBl-owiczów)
Po zakończonym treningu zapraszam na trasę do kibicowania wszystkim maratończykom.
Nie macie pojęcia (a może macie) ile dodaje energii biegnącym taka forma dopingu.
Zatem do jutra na trasie.
w naszym mieście odbywać się będzie pierwszy maraton, a w nim weźmie udział kilku z nas (BBl-owiczów)
Po zakończonym treningu zapraszam na trasę do kibicowania wszystkim maratończykom.
Nie macie pojęcia (a może macie) ile dodaje energii biegnącym taka forma dopingu.
Zatem do jutra na trasie.
- fraxinus
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Witam wszystkich biegaczy.
Noszę się z zamiarem przyjścia na trening BBL od dłuższego czasu więc w tę sobotę mam nadzieję doprowadzić tę chęć do skutku.
Zacząłem biegać od marca tego roku i wciągnęło mnie na dobre... ale wiadomo, to musi mieć jakieś ręce i nogi żeby żeby wszystko grało.
Dlatego chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o wszystkim co się z bieganiem wiąże od bardziej doświadczonych. Co prawda w internecie jest mnóstwo informacji ale nie ma to jak dzielić pasję z innymi ludźmi na żywo
Zatem do zobaczenia (mam nadzieję) w najbliższą sobotę.
Pozdrawiam
Noszę się z zamiarem przyjścia na trening BBL od dłuższego czasu więc w tę sobotę mam nadzieję doprowadzić tę chęć do skutku.
Zacząłem biegać od marca tego roku i wciągnęło mnie na dobre... ale wiadomo, to musi mieć jakieś ręce i nogi żeby żeby wszystko grało.
Dlatego chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o wszystkim co się z bieganiem wiąże od bardziej doświadczonych. Co prawda w internecie jest mnóstwo informacji ale nie ma to jak dzielić pasję z innymi ludźmi na żywo
Zatem do zobaczenia (mam nadzieję) w najbliższą sobotę.
Pozdrawiam
In the warriors code, there's no surrender
Though his body says stop... his spirit cries - NEVER !
Survivor - Burning heart
Survivor - Burning heart
- fraxinus
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Czy w razie deszczu jutrzejszy (29.06) trening odbędzie się planowo?
In the warriors code, there's no surrender
Survivor - Burning heart
Survivor - Burning heart