Komentarz do artykułu Samuel Wanjiru: "W maratonie idziesz na wojnę, musisz walczyć!”

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
bartorz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: kiepska

Nieprzeczytany post

świetny tekst! Wielka szkoda Wanjiru. moim zdaniem - największy talent od czasów Haile
Awatar użytkownika
Balon
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 31:27
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeśli jest jakiś równoległy świat do którego trafiamy po śmierci to możemy być pewni, że Samueal startuje teraz w jakimś biegu z innymi wielkimi... Może ściga się z samym Emilem Zatopkiem.
Awatar użytkownika
stemp10
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:07
Życiówka w maratonie: 3:28.10

Nieprzeczytany post

Wyjątkowo ładnie napisany tekst. Bardzo często ocenia się takie gwiazdy biorąc pod uwagę aspekt sportowy, tymaczasem równolegle toczy sie ich życie prywatne, które bywa różne i jest związane z osiąganymi wynikami. Ale tego najczęściej nie znamy.
rufuz

Nieprzeczytany post

stemp10 pisze:Wyjątkowo ładnie napisany tekst. Bardzo często ocenia się takie gwiazdy biorąc pod uwagę aspekt sportowy, tymaczasem równolegle toczy sie ich życie prywatne, które bywa różne i jest związane z osiąganymi wynikami. Ale tego najczęściej nie znamy.
Faktycznie bardzo fajnie sie czyta ten tekst. Autor ma predyspozycje do zostania poczytnym dziennikarzem :ble:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Miałem okazje rozmawiać z nim chwile, przed maratonem w Londynie w 2009 roku. Wydał mi sie wtedy bardzo nieśmiały ale to związane było raczej chyba z tym, ze zacząłem z nim rozmawiać w strefie teoretycznie niedostepnej dla dziennikarzy (do której miałem jednak łatwy dostęp dzięki Rafalowi Wójcikow) i był chyba poprostu mocno zaskoczony, nie wiedział jak sie zachować, czy rozmawiać czy kazać spadać. :) Ale i tak po chwili pojawił sie jego manager Federico Rosa i prosił, żeby tu nie przeprowadzać wywiadów bo to zabronione.
ODPOWIEDZ