Nie generalizowałbym tak. Te co oczytałeś z podpisu: jeden uzyskany sprzed biegania, a drugi po 4 miesiącach. Są też inne kwestie, o których wiesz - nie będę się powtarzał, bo powiesz znowu, że się tłumaczę - więc nie ma sensu ta polemika. Zresztą nie mam takiego parcia na wyniki - minęło. To raczej jak widzę w większości przypadków najbardziej kręci tych co zaczynają biegać.Qba Krause pisze:po pierwsze, biegasz bardzo słabo jak swój staż i kilometraż.
Cera - jest OK i nigdy z tym problemu nie byłokejt7 pisze:Mogę się założyć, że masz kiepską cerę i/lub łupież, bywasz senny i miewasz napady głodu- powiedz, że się mylę!
Łupież - tak owszem - miałem za gnojka jekieś ponad 20 lat temu
senny - tak, to prawda od zawsze, generalnie budzę się ok. 3, 4 rano i już ponownie nie zasypiam, a potem chodzę jak ćma
napady głodu - tak, ja chyba ciągle jestem głodny i o tej jak wyżej godzinie bezsennej czasem, aczkolwiek rzadko dojadam, bo co robić
Przypomnę, bo już pisałem ale chyba niedoczytane było, że ta dieta to próba przybrania na wadze i trwała nieco ponad 2 tygodnie.