Błagam pocieszcie bardzo początkującą biegaczkę

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
uppss
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Karlito pisze:To weź na trasę męża i każ mu przebiec za Tobą, to wtedy nie będziesz ostatnia :)
To jest bieg kobiet :hahaha:
PKO
Karlito
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:14
Życiówka w maratonie: 3:28:34

Nieprzeczytany post

Pobiegnij w tym wyścigu i jak przebiegniesz ostatnia, to nawet dobrze. Pomyśl sobie, że jak będziesz tak trenować przez rok, to w 2014 będziesz w środku stawki. Wszystkim opadną szczęki, a Ty sama zobaczysz, jaki progres poczyniłaś i ile tylko sobie zawdzięczasz.
uppss
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pobiegnę, ale przez najbliższy miesiąc bedę mocno pracować żeby nie przybiec ostatnia.
Dziękuję Wam wszystkim, zmotywowaliście mnie do treningów.
Aż mam ochotę zwolnić się wczesiej z pracy i iść pobiegać :hej:
operaus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja startując w w swoim pierwszym biegu na 5 km przewidywałam, że mogę być ostatnia (ktoś musi być na końcu :hahaha: ). Moim celem była jedynie radość z udziału i przebiegniętego dystansu (byłam 3 od końca czas 31:04).
Starujac w zawodach, trenując do nich i dając z siebie wszystko zawsze może się okazać, że wszyscy są szybsi. Dla mnie to za mało wystarczający powód, żeby się załamywać i rezygnowac z biegania.
Obrazek
saper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

uppss pisze:Aż mam ochotę zwolnić się wczesiej z pracy i iść pobiegać :hej:
Ja tak mam codziennie i caly czas :-)
uppss
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wynik testu coopera: 2173m.
wilowka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie będziesz ostatnia, ja będę za Tobą. Też zapisałam się na ten bieg kobiet 23 czerwca, a właśnie przebiegłam 4 km w... 31 minut. Musze jakoś w miesiąc dołożyć to tego czasu kilometr. Zastanawiam sie tylko jak :) W każdym czasie wg regulaminu maksymalny czas to 1h. Więc ja my pykniemy to w 40 minut, to jeszcze zdążymy i asfaltu nam nie zwiną :D

Ja mam większy problem ;). Jestem z Łodzi a odbieranie pakietów startowych będzie w Warszawie i nie mam nikogo (a szukam od 2 dni), kto by odebrał dla mnie pakiet i mi go przysłał pocztą (oczywiście za zwrot kosztów przesyłki i czekoladę... no dobra za izotonik i żel energetyczny ;))
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wilowka pisze: Ja mam większy problem ;). Jestem z Łodzi a odbieranie pakietów startowych będzie w Warszawie i nie mam nikogo (a szukam od 2 dni), kto by odebrał dla mnie pakiet i mi go przysłał pocztą (oczywiście za zwrot kosztów przesyłki i czekoladę... no dobra za izotonik i żel energetyczny ;))
Jeżeli odbiór pakietów jest w WWA to zakładam, że i sam bieg jest w WWA, tak więc po co ktoś miałby Ci wysyłać pakiet pocztą? Nie możesz go odebrać od kogoś jak już przyjedziesz na bieg?

A tak w ogóle to w biegu na 5km nie ma możliwości odbioru pakietu w dzień imprezy?
uppss
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wilowka pisze:Nie będziesz ostatnia, ja będę za Tobą. Też zapisałam się na ten bieg kobiet 23 czerwca, a właśnie przebiegłam 4 km w... 31 minut. Musze jakoś w miesiąc dołożyć to tego czasu kilometr. Zastanawiam sie tylko jak :) W każdym czasie wg regulaminu maksymalny czas to 1h. Więc ja my pykniemy to w 40 minut, to jeszcze zdążymy i asfaltu nam nie zwiną :D

Ja mam większy problem ;). Jestem z Łodzi a odbieranie pakietów startowych będzie w Warszawie i nie mam nikogo (a szukam od 2 dni), kto by odebrał dla mnie pakiet i mi go przysłał pocztą (oczywiście za zwrot kosztów przesyłki i czekoladę... no dobra za izotonik i żel energetyczny ;))
Ja Ci mogę ten pakiet odebrać. Ale czy jest sens wysyłać to nie wiem, ale to Twoja decyzja.Możemy też spotkać się przed biegiem :hejhej:
wilowka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No własnie nie wiadomo, kiedy będą w ogóle do odbioru pakiety. i nie wiem czy w dniu startu będzie to możliwe.

A bardzo by mi zależało, żeby dostać go wcześniej (no, choćby numer, żeby przyszyć, jeśli w środku byłby np izotonik, to nie mam potrzeby, zeby mi go pocztą wysyłać, odbierający może wypić za moje zdrowie), żeby się nie stresować czasem dojazdu w dniu PIERWSZEGO :D biegu. I np nie obarczać Kogoś, kto by mi go odebrał koniecznością stania w tym miejscu o tej porze, z torebką, żeby się ze mną spotkać.

Uppss jeśli mogłabyś odebrać mój pakiet, to Cie ukocham mocno i dam Ci czekoladę jak się już zobaczymy. Może dogadajmy szczegóły na privie: szychka@gmail.com

Tym bardziej, że zdaje się na podobnym poziomie zaawansowania jesteśmy i chyba w jednym tempie będziemy się teraz przygotowywać :) bo w zeszłym tygodniu osiągnęłam pierwszy raz 30 min ciągłego biegu (baardzo wolnego, ale to był bieg! ) :) Może ustalimy wspólnie jak by tu zejść do tych 35 min na 5 km w miesiąc.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2013, 21:04 przez wilowka, łącznie zmieniany 1 raz.
daeone
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:06

Nieprzeczytany post

gdzieś (chyba nawet na tej stronie) czytałem że ostatnia osoba zbiera równie duże brawa jak zwycięzca :) a być ostatnim to czasem naprawdę trudne ;)

nawet jakbym był ostatni cieszyłbym się że wygrałem z własnymi słabościami i pokazałem wszystkim niedowiarkom że jak się coś chce to można
Obrazek
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Spokojnie pakiet można odebrać w dniu zawodów. Start jest o 12. Osoby spoza Warszawy dotrą na miejsce i bez stresu odbiorą swój pakiet.
Numeru nie trzeba przyszywać - do jego przymocowania służą agrafki, które dostaje się w pakiecie.
I nie przejmujcie się czasem kobietki. Ten bieg to nie tylko jedno wielkie ściganie i rywalizacja. To również przyjemność z samego uczestnictwa. Myślę, że ten bieg ma coś innego na celu, niż wyniki.
Moc będzie w liczbie kobiet biorących udział. Pokażemy wszystkim, że jest nas bardzo dużo. Również tam będę. :hej:
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
wilowka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dlatego a wcale nie nastawiam się na wynik (noo może troszkę) ale specjalnie wybrałam "Bieg Kobiet" bo trasa ciekawa i liczę na to, że więcej osób będzie chciało rozejrzeć i pogadać a niekoniecznie w 20 minut dolecieć do mety :) Macie rację. Walka ze sobą (choć wolę określenie inwestycja w siebie i ROZWÓJ) są najważniejsze.
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wilowka masz jeszcze miesiąc by się przygotować. Za kilka tygodni Twój wynik na 5 km bardzo szybko się zmieni - wiem to po sobie. Podczas zawodów pobiegniesz w zupełnie innym tempie niz podczas treningów. Adrenalina, stres i podniecenie zrobią swoje i na mecie bardzo miło sie zaskoczysz. :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Dybkos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W biegu tak na prawdę nie będziesz wiedzieć czy jesteś ostatnia czy nie, o takich pierdołach się nie myśli. :oczko:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ