Dieta do oceny
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dzięki wielkie Panowie za pomoc
właśnie teraz tak sobie analizuję, że kiedyś to jadłem co mi podpadło a przy takim samym wzroście ważyłem 67kg max ! ale mimo wszystko, doszło 20 kg, oponka się zrobiła i chciałbym jak najszybciej się jej pozbyć. Więc jak z tym jedzeniem i węglami? Interesuje mnie głównie ten posiłek nr 5 ... czy z racji tego, ze wychodzi w godzinach popołudniowych zrezygnować z węgli czy w przypadku biegania można jeść węgle o której godzinie się tylko chce

-
- Wyga
- Kontakt:
Próbowałem znaleźć odpowiedź na forum SFD ale tam ludzie to nie mają za bardzo pojęcia o bieganiu chyba i mówią, że jak nie włącze treningu nóg to nie schudne :] nie mam pytań
- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
No tak to nie jest niestety
wszystko zalezy oczywyscie od intensywnosci treningu. Niektorzy wrecz biegaja/trenuja tylko po to zeby moc jesc co sie chce. No ale Ty chcesz redukowac,wiec musisz sie bardzo pilnowac. Nie wiem jeszcze w jakom stopniu masz rozwiniete miesnie. Bo moj dobry kolega,ktory chyba do mistrzostwa opanowal rzezbienie swojej sylwetki,na redukcji bez utraty solidnej masy miesniowej obcinal tylko 300 kcal z dziennego zapotrzebowania. Ja np.poszedlem w inna strone- nie przekraczalem 1500 kcal trenujac i biegajac 2 godziny dziennie. Spadalo 2kg tygodniowo ale miesni stracilem ogrom

-
- Wyga
- Kontakt:
No właśnie nie jest to tak hop-siupmungo pisze:No tak to nie jest niestetywszystko zalezy oczywyscie od intensywnosci treningu. Niektorzy wrecz biegaja/trenuja tylko po to zeby moc jesc co sie chce. No ale Ty chcesz redukowac,wiec musisz sie bardzo pilnowac. Nie wiem jeszcze w jakom stopniu masz rozwiniete miesnie. Bo moj dobry kolega,ktory chyba do mistrzostwa opanowal rzezbienie swojej sylwetki,na redukcji bez utraty solidnej masy miesniowej obcinal tylko 300 kcal z dziennego zapotrzebowania. Ja np.poszedlem w inna strone- nie przekraczalem 1500 kcal trenujac i biegajac 2 godziny dziennie. Spadalo 2kg tygodniowo ale miesni stracilem ogrom

- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
Mysle ze lepiej usunac i wieczorem skupic sie raczej na wiekszej ilosci bialka zamiast wegli. Sam jadlem na kolacje tez chleb pelnoziarnisty lub zytni i waga spadala,wle z perspektywy czasu mysle ze nalezalo troche podniesc kalorycznosc posilku dodajac bialka a obcinajac wegle. Sorry za brak polskich znakow,ale pisze z tel.