URSUS BIEGA - 10 km BIEG PO ULICACH URSUSA - WARSZAWA
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
tak zapewni
tak jak w zgłoszeniu należy podać rozmiarówkę
tak jak w zgłoszeniu należy podać rozmiarówkę
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:37
- Życiówka w maratonie: 3:25
I sie doczekalem i jestem w szoku ... bieg w Ursusie i to po ulicach które znam na pamięć i ten stadion na już zrobiłem setki kółek (mam nadzieję iż nie bedzie meczu piłkarskiego bo nas wyrzucą
)
Oby tylko zdrowie dopisało bo z tym ostatnio krucho
Szacun dla organizatorów niezależnie czy to kobiety czy meszczyzny

Oby tylko zdrowie dopisało bo z tym ostatnio krucho

Szacun dla organizatorów niezależnie czy to kobiety czy meszczyzny

-
- Rozgrzewający Się
super ze będziesz i rewelacyjna będzie też nasza URSUSowska atmosfera niezależnie od wszystkiego 

- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
Fajnie, że w Ursusie, dzielnicy w której mieszkałem prawie 30 lat jest organizowany bieg. Na stadionie, z którego będzie start kiedyś trenowałem piłkę nożną. Szkoda, że taki termin bo wolę bieg na Ursynowie. Jednak konkurencja z 5km z atestem i Mistrzostwami Polski po płaściutkiej trasie na Ursynowie to niezbyt dobry pomysł. Jako organizatorzy możecie pisać, że z nikim nie konkurujecie ale wielu wybierze Ursynów tym bardziej, że fajnych piątek nie jest dużo. Dodatkowo dzień później (16 maja) jest też bieg Avon'u na 10 km w Garwolinie, który zbiera bardzo dobre recenzje i też z pewnością zabierze troszkę biegaczy. Sprawdźcie następnym razem kalendarz. Chętnie bym pobiegł w Ursusie ale nie w tym terminie.
Powodzenia.
Powodzenia.
-
- Rozgrzewający Się
termin, dla pewnych osób tak dla innych nie
DLA BIEGU po URSUSIE w tym terminie.... to była jedyna możliwość i jedyny termin
ewentualnie następny rok
jednak niezależnie od ilości organizowanych w tym terminie biegów nasze wspólne początki przynipsą potrzebę kolejnych wspólnych biegów w gronie URSUSOwskich mieszkańców, BO u nas biega się
Z SERCEM NAJLEPIEJ
DLA BIEGU po URSUSIE w tym terminie.... to była jedyna możliwość i jedyny termin
ewentualnie następny rok
jednak niezależnie od ilości organizowanych w tym terminie biegów nasze wspólne początki przynipsą potrzebę kolejnych wspólnych biegów w gronie URSUSOwskich mieszkańców, BO u nas biega się

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:48
Do dopełnienia sprawy o kalendarzu, to zdaje się że w ten sam dzień jest też bieg na 10km w Brwinowie. Stosunkowo niedaleko.
Ale ja tam się cieszę, że coś się dzieje w Ursusie i liczę na udaną imprezę.
Ale ja tam się cieszę, że coś się dzieje w Ursusie i liczę na udaną imprezę.
Maraton - 3:45
„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:30
Po jednej z edycji Biegu Marszałka obiecałem sobie, że więcej nie będę startował w czerwcu - upał był jak cholera.
No ale jak nie wystartować w swojej dzielnicy.
Moje podpowiedzi dla organizatorów:
-załatwcie z OSP kurtyny wodne na trasie
-mimo, że to tylko 10 km zorganizujcie punkt nawadniania (wystarczy w okolicach startu-mety, ale żeby mozna było z niego skorzystac w polowe dystansu)
-zadbajcie o duuuużą ilość wody do picia.
No ale jak nie wystartować w swojej dzielnicy.
Moje podpowiedzi dla organizatorów:
-załatwcie z OSP kurtyny wodne na trasie
-mimo, że to tylko 10 km zorganizujcie punkt nawadniania (wystarczy w okolicach startu-mety, ale żeby mozna było z niego skorzystac w polowe dystansu)
-zadbajcie o duuuużą ilość wody do picia.
-
- Zaprawiony W Bojach
Generalnie to dotyczy wszystkich biegów organizowanych w okresie maj - wrzesień. Ja tam nie liczę na żadną życiówkę w tym czasiepiotrek79 pisze:Po jednej z edycji Biegu Marszałka obiecałem sobie, że więcej nie będę startował w czerwcu - upał był jak cholera.

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:17
- Życiówka w maratonie: 03:53:11
Witam.
Wszystko fajnie bo to alternatywa dla Ursynowa i Marszałka i Legionowa.
Super super, tylko jedna rzecz mnie blokuje przed zgłoszeniem.
Największy rozmiar koszulki to XL a ja jestem dość obszerny i raczej zawsze biorę XXL.
Mogę trochę słabo wyglądać w koszulce XL, żadna dziewczyna za mną się nie obejrzy , albo obejrzy i wyśmieje
Rozumiem rozumiem, uprzedzam zarzuty - biegnie sie dla wyniku nie dla wyglądu - ok ok, potraktujcie to jako żart z mojej strony.
A teraz pytanie: będą XXL czy XL jest tak duza że niepotrzebowałbym XXL ?
P.S. Aha, no i w regulaminie jest napisane że trzeba w tej koszulce biec. No chyba że można biec w swojej to wtedy nie mam pytań i się zgłaszam
Wszystko fajnie bo to alternatywa dla Ursynowa i Marszałka i Legionowa.
Super super, tylko jedna rzecz mnie blokuje przed zgłoszeniem.
Największy rozmiar koszulki to XL a ja jestem dość obszerny i raczej zawsze biorę XXL.
Mogę trochę słabo wyglądać w koszulce XL, żadna dziewczyna za mną się nie obejrzy , albo obejrzy i wyśmieje

Rozumiem rozumiem, uprzedzam zarzuty - biegnie sie dla wyniku nie dla wyglądu - ok ok, potraktujcie to jako żart z mojej strony.
A teraz pytanie: będą XXL czy XL jest tak duza że niepotrzebowałbym XXL ?
P.S. Aha, no i w regulaminie jest napisane że trzeba w tej koszulce biec. No chyba że można biec w swojej to wtedy nie mam pytań i się zgłaszam
5km - 00:18:36 (Piątka przy maratonie warszawskim 2018)
10km - 00:38:52 (30 Bieg Niepodległości Warszawa 2018)
15km - 01:01:49 (Bełchatów 2017)
21,0975km - 01:30:17 (Półmaraton Praski 2018)
42,195km - 03:28:05 (39 Maraton Warszawski 2017)
10km - 00:38:52 (30 Bieg Niepodległości Warszawa 2018)
15km - 01:01:49 (Bełchatów 2017)
21,0975km - 01:30:17 (Półmaraton Praski 2018)
42,195km - 03:28:05 (39 Maraton Warszawski 2017)
-
- Wyga
Wiele, jeśli nie większość, biegów ma w regulaminie, że trzeba biec w ich w koszulce, ale w praktyce wygląda to różnie. Tutaj będzie mniej uczestników, więc może być inaczej, może bardziej będą zwracać uwagę.piotrek79 pisze:Jak na Warszawę szału z zapisami nie ma, ale przy tej ilości imprez jest nieźle.
-
- Rozgrzewający Się
Super że będzie ten bieg, jak ktoś napisań... NARESZCIE...
I fajnie że mój bank , pko bp wspiera takie akcje biegowe, ludzie mają okazję razem pobiegać :P bardzo mi się to podoba 

-
- Wyga
No właśnie, można mówić NARESZCIE, bo plany były już dawno. Pamiętam, pomysł biegu na 5km, nawet strona www była.julia93 pisze:Super że będzie ten bieg, jak ktoś napisań... NARESZCIE...I fajnie że mój bank , pko bp wspiera takie akcje biegowe, ludzie mają okazję razem pobiegać :P bardzo mi się to podoba
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:30
Nie wiem czy organizator zagląda tu jeszcze, ale powinien umożliwić odbiór pakietów w dniu biegu, albo przez pełnomocników. Mimo, ze jest to raczej bieg lokalny to uczestnicy są jednak również z poza dzielnicy i dla takich dodatkowy przyjazd tylko po pakiet może być problemem.
Godzina pracy biura w sobotę przed biegiem przy tej liczbie uczestników załatwiła by sprawę.
Godzina pracy biura w sobotę przed biegiem przy tej liczbie uczestników załatwiła by sprawę.