Ciągłe infekcje gardła a bieganie

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
klosiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:40
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Klosiu, ale Gia sama mówi, ze nie trenuje nie wiadomo ile. tak samo jak większosc z nas tutaj.
Po co jej to białko wyśrubowane dla supersportowców i zawracanie sobie nim głowy?
Jak jej organizmowi będzie brakować białka, to będzie miała ochotę na jedzenie produktów bogatych w białko i zamiast sałaty zje np. jajecznice z 4 jaj 15 razy z rzędu.
To jest nasz najczulszy i najbardziej wiarygodny system zapewniający optymalne odżywienie.
Tak po prostu, z tym się rodzimy i wystarczy nie popsuć naprawiając dobrze działające.
cava, no widzisz, ja też ufam swojemu apetytowi. Jak byłem wege, też ufałem. Grubas ważący 130kg też ufa. To nie jest żaden wskaźnik.
A to, jak apetyt zależy od równowagi albo nierównowagi hormonalnej, pokazuje ostatnia epidemia otyłości wśród dzieci poniżej 1 roku w Stanach. Te dzieci jeszcze nie mają żadnych naleciałości psychicznych i ich apetyt powinien być dobry absolutnie. A nie jest.

Katarina, w tym sensie pisałem posta :). Ta uwaga o mężu cavy jest dlatego, że cava wspomniała że on narzeka na zbyt wysoką wagę przy niskim poziomie tłuszczu.
The faster you are, the slower life goes by.
PKO
Gia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1.1h
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Byłam dziś u laryngologa i kazał mi wyciąć migdałki. Mówił, że alergię też faktycznie mogę mieć, ale czopy ropne w migdałkach przez większość roku plus infekcje gardła po bieganiu nie wzięłyby się tylko z alergii. Nie wiem jeszcze jaką podejmę decyzję, jutro kupuję leki na alergię, które mi przepisał, zamierzam biegać jak dawniej, zobaczę po prostu co te leki mi dadzą - jeśli okaże się, że wszystko OK po nich, to świetnie, ale według tego lekarza migdałki mam ewidentnie do wycinki.
Nie wiem co o tym sądzić, nie jestem zwolenniczką takiego zabiegu, ale ciągłe zapalenia jeżeli mi nie przejdą po antyhistaminowych lekach, to już chyba nie ma dla nich ratunku.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ