Tymczasem w piątek miałam przesilenie choroby, katar prawie mi przeszedł, trochę jeszcze mam chrypę i boli mnie głowa, ale czuję się już prawie dobrze

Moderator: infernal
Obiema tak, ale jedną... nigdy w życiuAniad1312 pisze: Zoltar, jak Cię znam...zrobisz to samo obiema nogami naraz...![]()
W skrócie - pani układa dietę wprawdzie indywidualnie, ale według jakiegoś takiego dziwnego programu. Dwa tygodnie ścisła dieta, potem nieco luźniej, no i oczywiście trzecia faza 4 life. 10 wizyt obowiązkowo, support przez telefon i email, więc cała impreza kosztuje 2200, w promocji 1900. Jak dla mnie trochę za dużo, potrzebuję zrzucić 3-4 kg, wychodzi 500 zeta za kilogramzoltar7 pisze:Opowiedz nam o tymkachita pisze:nawiasem mówiącśrodowa wizyta u dietetyczki okazała się niewypałem
Ano ja, półmaraton Samsunga w SzamotułachProvitamina pisze:Pojawiłaś się u jakieś dziewczyny, która opisywała relacje z Półmaratonu
Yeap. To ustaliliśmy już jakiś czas temu, m.in. patrząc na to zdjęcieKanas78 pisze:Kaska to Ty jednak z piety walisz?
Jest taka opcja. Bo co jak co, ale mocnych mięśni to ja nie mam.Gife pisze:Widocznie mamy słabe stopy i ciężki but oraz amortyzacja wymusza piętowanie?
Pogadamy, jak zacznę biegać 2:40 w maratonieGife pisze:Gratulacje dla żeńskiej kopii mnie![]()
Eno, eno, wstałam dzisiaj przed szóstą, żeby zdążyć do tego Swarzędza, więc nic mi nie mów o wylegiwaniu się w łóżkuzoltar7 pisze:Ty Kachita, Ty przestań się pieścić z tym katarem i wylegiwać w łóżku...