Znani amatorzy
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
no kurde, Buniek, znów mi popsułeś całą zabawę!
a taki miałem masterplan na dowcip, eh...
zdrówko
a taki miałem masterplan na dowcip, eh...
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- nestork
- Zaprawiony W Bojach
Dwa lata temu na metę Maratonu wpadałem z Tomaszem Lisem (3:50), a w rok temu z Wojciechem Olejniczakiem (3:29). Nawet jestem z nimi razem na zdjęciach przy finiszu (na fotomaratonie) :D Fajnie, że biegają. I czasy przyzwoite, jak na ich wiek (czego nie można powiedzieć o moich).
Kamil Dąbrowa (ex-Szkło Kontaktowe, ex-TOK FM, Dyrektor I programu Polskiego Radia) w Maratonie 3:07.
Gen. Roman Polko - w Maratonie 3:27.
http://www.runners-world.pl/ludzie/Form ... osa,4369,1 - fajnie tak sobie biegać do pracy
http://www.wkbmeta.pl/polko.htm - rekordy
PS Sprawdziłem z ciekawości - w zeszłym roku w Maratonie i Lis, i Olejniczak zrobili nieco ponad 3:30, czyli naprawdę przyzwoicie. A Oleniczak w połówce 1:32.
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... lniej.html
Kamil Dąbrowa (ex-Szkło Kontaktowe, ex-TOK FM, Dyrektor I programu Polskiego Radia) w Maratonie 3:07.
Gen. Roman Polko - w Maratonie 3:27.
http://www.runners-world.pl/ludzie/Form ... osa,4369,1 - fajnie tak sobie biegać do pracy
http://www.wkbmeta.pl/polko.htm - rekordy
PS Sprawdziłem z ciekawości - w zeszłym roku w Maratonie i Lis, i Olejniczak zrobili nieco ponad 3:30, czyli naprawdę przyzwoicie. A Oleniczak w połówce 1:32.
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... lniej.html
5k 18:29 (MW Bieg na Piątkę IX 2017)
10k 38:38 (Bieg Kazików III 2018)
21k 1:24:32 (Półmaraton Warszawski III 2018)
42k 3:09:18 (Orlen Maraton IV 2016)
Blog i komentarze
10k 38:38 (Bieg Kazików III 2018)
21k 1:24:32 (Półmaraton Warszawski III 2018)
42k 3:09:18 (Orlen Maraton IV 2016)
Blog i komentarze
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ciekawe na ile szczere było to wyznanie. Wczoraj wieczorem właśnie po raz piąty został mistrzem świata i zainkasował kolejne 250 tys. GBP.WojtekM pisze:38-letni dzisiaj Ronnie O'Sullivan w wywiadach wspominał, że gdyby jeszcze raz mógł wybrać sobie sposób na życie, zostałby biegaczem...
Nie wiem, czy miałby szanse zostać biegaczem wszech czasów a dla wielu ludzi jest takowym snookerzystą. Pieniądze to nie wszystko ale swoich oszczędności w obecnej postaci też raczej by nie wybiegał
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Przecież w momencie jak podejmował decyzję to nie wiedział, że odniesie sukces. Może więc dzisiaj biegał by tak jak my, pracował na trzy zmiany i był...bardziej szczęśliwy niż jest. Przecież to nie kasa warunkuje szczęście w życiu.
-
- Stary Wyga
Zgoda ale jak wypowiadał te słowa to wiedział już co osiągnął w "kulkach" a mimo to (a może, dlatego) twierdził że wolałby być biegaczem. Czy był by bardziej szczęśliwy? Bardzo prawdopodobne biorąc pod uwagę jego życiorys i ogólną, delikatnie mówiąc, "niestabilność emocjonalną"maly89 pisze:Przecież w momencie jak podejmował decyzję to nie wiedział, że odniesie sukces. Może więc dzisiaj biegał by tak jak my, pracował na trzy zmiany i był...bardziej szczęśliwy niż jest. Przecież to nie kasa warunkuje szczęście w życiu.
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
- Buddy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:20
- Życiówka w maratonie: 2:47:38
TL już nieaktualne, zaczął trenować i ...nestork pisze: (...)
PS Sprawdziłem z ciekawości - w zeszłym roku w Maratonie i Lis, i Olejniczak zrobili nieco ponad 3:30, czyli naprawdę przyzwoicie. (...)
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
chyba szczere. przecież w tym sezonie nie grał praktycznie wcale i wypadł z czołowej 16. wrócił dopiero na Mistrzostwa Świata.kony pisze:Ciekawe na ile szczere było to wyznanie. Wczoraj wieczorem właśnie po raz piąty został mistrzem świata i zainkasował kolejne 250 tys. GBP.WojtekM pisze:38-letni dzisiaj Ronnie O'Sullivan w wywiadach wspominał, że gdyby jeszcze raz mógł wybrać sobie sposób na życie, zostałby biegaczem...
Nie wiem, czy miałby szanse zostać biegaczem wszech czasów a dla wielu ludzi jest takowym snookerzystą. Pieniądze to nie wszystko ale swoich oszczędności w obecnej postaci też raczej by nie wybiegał
ciekawe czy zdecyduje się grać w przyszłym sezonie.
inna sprawa, że łatwo mu teraz tak mówić, kiedy jest ustawiony i nic nie musi
Go Hard Or Go Home
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
To Lis się pięknie poprawił - pogratulować tylko. Jak zaczynałem biegać to czytałem z nim wywiad, wtedy pomyślałem sobie, że w debiucie w maratonie muszę pobiec szybciej niż życiówka Lisa (ta z NY) - nic osobistego, taki czas wydał mi się po prostu realny na początek i przyjąłem go jako motywację. Bardzo szybko jednak o tym zapomniałem i zmieniłem cele. Szkoda, że tak mało znanych ludzi biega bo zawsze można by kogoś "brać na celownik" i mieć dodatkową motywację
Były (do niedawna) minister skarbu Budzanowski w Wawie jesienią pobiegł maraton coś koło 3,20, w Krakowie teraz tylko 3,39 ale to było zaraz po odwołaniu więc przypuszczam, że BPS mógł mieć mocno zaburzony
Były (do niedawna) minister skarbu Budzanowski w Wawie jesienią pobiegł maraton coś koło 3,20, w Krakowie teraz tylko 3,39 ale to było zaraz po odwołaniu więc przypuszczam, że BPS mógł mieć mocno zaburzony
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
lis narobił bazy przez lata, dodał akcenty to i efekty szybko przyszły.
no nic, znowu trzeba go gonić...
no nic, znowu trzeba go gonić...
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie. Kolejny dowód na to, że sama baza wystarczy do zaliczenia zawodów, ale do poprawiania życiówek już nie. Fajnie, że na poprawę wyników dzięki urozmaiconemu treningowi liczyć mogą nie tylko młodzi biegacze. Temu panu http://pl.wikipedia.org/wiki/Marian_Gorynia za chwilę stuknie sześć dych. Rok temu pobiegł HM w Poznaniu powyżej 2:00, a w tym 1:44. Ciekawe, ile nabiega w maratonie (przed rokiem 4:15).f.lamer pisze:lis narobił bazy przez lata, dodał akcenty to i efekty szybko przyszły