a taki miałem masterplan na dowcip, eh...
zdrówko
Ciekawe na ile szczere było to wyznanie. Wczoraj wieczorem właśnie po raz piąty został mistrzem świata i zainkasował kolejne 250 tys. GBP.WojtekM pisze:38-letni dzisiaj Ronnie O'Sullivan w wywiadach wspominał, że gdyby jeszcze raz mógł wybrać sobie sposób na życie, zostałby biegaczem...
Zgoda ale jak wypowiadał te słowa to wiedział już co osiągnął w "kulkach" a mimo to (a może, dlatego) twierdził że wolałby być biegaczem. Czy był by bardziej szczęśliwy? Bardzo prawdopodobne biorąc pod uwagę jego życiorys i ogólną, delikatnie mówiąc, "niestabilność emocjonalną"maly89 pisze:Przecież w momencie jak podejmował decyzję to nie wiedział, że odniesie sukces. Może więc dzisiaj biegał by tak jak my, pracował na trzy zmiany i był...bardziej szczęśliwy niż jest. Przecież to nie kasa warunkuje szczęście w życiu.
TL już nieaktualne, zaczął trenować i ...nestork pisze: (...)
PS Sprawdziłem z ciekawości - w zeszłym roku w Maratonie i Lis, i Olejniczak zrobili nieco ponad 3:30, czyli naprawdę przyzwoicie. (...)
chyba szczere. przecież w tym sezonie nie grał praktycznie wcale i wypadł z czołowej 16. wrócił dopiero na Mistrzostwa Świata.kony pisze:Ciekawe na ile szczere było to wyznanie. Wczoraj wieczorem właśnie po raz piąty został mistrzem świata i zainkasował kolejne 250 tys. GBP.WojtekM pisze:38-letni dzisiaj Ronnie O'Sullivan w wywiadach wspominał, że gdyby jeszcze raz mógł wybrać sobie sposób na życie, zostałby biegaczem...
Nie wiem, czy miałby szanse zostać biegaczem wszech czasów a dla wielu ludzi jest takowym snookerzystą. Pieniądze to nie wszystko ale swoich oszczędności w obecnej postaci też raczej by nie wybiegał
Dokładnie. Kolejny dowód na to, że sama baza wystarczy do zaliczenia zawodów, ale do poprawiania życiówek już nie. Fajnie, że na poprawę wyników dzięki urozmaiconemu treningowi liczyć mogą nie tylko młodzi biegacze. Temu panu http://pl.wikipedia.org/wiki/Marian_Gorynia za chwilę stuknie sześć dych. Rok temu pobiegł HM w Poznaniu powyżej 2:00, a w tym 1:44. Ciekawe, ile nabiega w maratonie (przed rokiem 4:15).f.lamer pisze:lis narobił bazy przez lata, dodał akcenty to i efekty szybko przyszły