Ale faceci mają łatwiej .... nie musimy rano tyle czasu stać przed lustrem
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
pozwolisz, że wyślę ten cytat swojemu mężowiacer pisze:Ja właśnie o 6 do domu wrodziłem, szybki prysznic, zrobiłem śniadanko dla wszystkich, na szczęście do pracy mam bardzo blisko więc mogę wyjść o 6.50.
Ale faceci mają łatwiej .... nie musimy rano tyle czasu stać przed lustrem
dodam jeszcze, że ktoś mi tłumaczył o tych ciężkich nogachJedyny minus to od 2-3 dni czuje "ciężkie nogi" zdarzało się to już wcześniej ale nigdy tak długo
Monia, sporo jest takich zawodów - w Kraku jakiś nocny półmaraton w czerwcu, bieg mikołajów i śnieżynek w grudniu, w innych miastach też są nocne połówkirubin pisze:szkoda, że zawody nie odbywają się po 20stej; formę masz, teraz tylko pilnuj, żeby dobrze wypocząć i będzie dobrze
może stare i nudne ale w tym wieku musi coś bolećrubin pisze:dodam jeszcze, że ktoś mi tłumaczył o tych ciężkich nogach........
masz racje, to ranne bieganie zaczyna mi powolutku wchodzić w nawyk dziś też byłomclakiewicz pisze:...... Oprócz takiej wady, że trzeba wcześniej wstać to są same zalety: m.in przewaga tej godziny nad światem![]()
Warto też w ciągu dnia zrobić półgodzinna drzemkę. W ciągu miesiąca można się przyzwyczaić.....