Strzeszyńska Kanałowa, Wroniecka :) Poznań sklepy biegowe

vegejazz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!
Szybkie pytanie do Poznaniaków :) jadę po butki dziś, byłem na Wronieckiej ale niestety tylko jeden model dla mnie dostępny był (budżet do 300 zł). Dopiero zaczynam więc chcę kupić tam gdzie mi ktoś dobrze doradzi nie kierując się "najdroższe najlepsze" zastanawiam się czy jechać na Kanałową czy na Strzeszyńską zobaczyć, z góry dziękuję!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pod wzgledem tego, co pisałeś, na Wronieckiej facet mnie najlepiej obslużył...Na Kanalowej oki, ale bez szału..Na Strzeszyńskej, u Bartoszaka, fachowo, ale ceny wysokie - głównie wiedza w zakresie Saucony. Masz jeszcze nowy na Piątkowskiej, vis a vis Makro, Runnersclub...Staraja się, mają dokładną maszynę do badań stopy, ceny...od 250,- w górę
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

vegejazz pisze:Dopiero zaczynam więc chcę kupić tam gdzie mi ktoś dobrze doradzi nie kierując się "najdroższe najlepsze"
Odpowiadając na tę część Twoich dylematów moralnych napiszę dwa słowa i dwie cyferki: Decathlon - Ekiden 50
Tam co prawda na dobrą poradę nie licz ale bardzo dobry but (i o dziwo zmieścisz się w budżecie) zakupić Ci się uda :taktak:
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiedziałem, że Piechu się odezwie :) ale uzupełnił rozpiske - kupiłem Ekideny 75 i...jestem pod wrażeniem, a stosunek do ceny - mistrzostwo świata (79,-)
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

michu77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jest jeszcze Sklep Biegacza na Grunwaldzie... - Decathlon spoko, pod warunkiem że wiesz co chcesz... Ceny niskie, ale jeżeli nie wiesz ... jaką masz stopę, to przydałaby się porada - najlepiej sklep z bieżnią... ktoś kto doradzi fachowo...
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

michu, racja, jest jeszcze Słoneczna :)..zapomniałem, bo podczas ostatniej "objazdówki" zaliczyłem go dzień wcześniej..Tam kiedyś robiłem badanie stopy by Asics, ale na Piątkowskiej mają jeszcze lepszy sprzęt do tego i od ręki. Ja bym może proponował tak: zaliczyć test na Piątkowskiej, maszyna podpowie nawet preferowane obuwie, a potem się rozejrzeć, gdy będzie już wiadomo, jak stopa (i nie tylko, bo badają tam również ułożenie kolan itp.)...
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie da się oszukać, że ostatnio wszystko i wszędzie kupują w internecie, a w sklepach robią tylko przymiarki lub jak cena niewiele się różni od netowej :) nie byłem w nowym Runnersclubie i u Michała, ale we wszystkich wymienionych sklepach, każdy początkujący coś znajdzie dla siebie.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife, cóż...takie czasy...dzisiejszy klient to już klient świadomy...Net psuje rynek, ale dla wielu jest błogosławieństwem, gdy potrzeb jest wiele, a portfel ma ograniczoną zawartość...Do tego dochodzi rozsądne wydawanie w kryzysowych czasach...ja sam nie szaleję już tak jak jeszcze niedawno...
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

vegejazz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dzięki za szybkie odpowiedzi :) trafiłem w końcu na Kanałową i jestem zadowolony z obsługi, badanie potwierdziło iż stopę mam pronującą. wczoraj pobiegłem w nowych butkach już :)) powiem wam że czułem się jakby dostał skrzydeł :) New Balance M860OS2 a butki takie
ODPOWIEDZ