gratulacje ! świetny czas, choć po wyniku z połówki myślałem że cichaczem polecisz na dużo lepiej, ale nie ma co, wynik zacny i zapewne nastepnym razem pokażesz pazurrr
Dzięki , najważniejsze , że debiut za mną. Brakło kilometrażu to nogi już nie niosły. Jesienią w W-wie powalczymy o ładny czas:-) Pannuci szacun za 2 maratony w krótkim czasie
spoko spoko, nie wiem czy wiesz ale na żubrze jest nowa trasa! tak dla 8km tak jak i dla 15km! z tego co wiem <biegłem i jedna i drugą> z tych 8km jest ok 3-4km po asfalcie wiec spoko, a tam gdzie prowadzi trasa 8km praktycznie nie stoją żadne kałuże <praktycznie >
a to fajnie bo po zeszłorocznych upałach i omdleniach ludzi na trasie , zanosiło się w tym roku na kąpiele błotne
Słyszałem, że zmieniona trasa ale jeszcze jej nie oglądałem. Dzięki za info :uuusmiech:
spoko, trasa zaczyna sie z pod zamku i do lasu jest ok 2km asfaltem potem jak ktoś leci na 8km to jeszcze ma ok 500-600m nie po błocie a po tej drodze utwardzonej co biegło się rok temu wzdłuż lasu, następnie bieg po lesie i wylot na odcinek ok 300m asfaltu i znowu do lasu! Po drugim wyjściu z lasu juz jest sam asfalt, tak ok 1,3km! Tak wiec na 8km trasy jest prawie 4km asfaltu i ok 500m utwardzonej drogi. To chyba nie jest źle z tym błotem co ?