Nike free 3.0 - TUNING

thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hejka,
W końcu wygrzebałem z szafy swoje stare najczesy. Powodem tuningu był fakt, że biegam akcenty po bieżni żużlowej z dużą ilością leżącego ścierwa na niej. Podeszwa tuningowanych ekidenów jest trochę za słaba na takie bieganie i często bolały mnie stopy od kamyków. Nike free ma twardą podeszwę więc kamyki przeszkadzać nie będą. But przed obróbką waży... 260 gram przy numerze 47 :bum: Tak tak FREE 3.0 :bum: (albo moja waga jest zepsuta, używam zwykłej kuchennej) Dziwne te numeracje, bo ekideny jakich używam to numer 45.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PKO
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po oszlifowaniu papierem ściernym waga wyniosła 210 gram. Zszedłem 50gram. Trochę mało, liczyłem że uda się do 180 aczkolwiek nie ma już z czego schodzić :ech:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jakieś uwagi od mistrza oraz jego braci? :oczko:
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fajny widok za oknem. Widać, że wiosna idzie, a z nią czas na wielkie sprzątanie szaf z truchła. Warto wtedy przyjrzeć się takim starym butom z innej perspektywy, bo mają ogromny potencjał dydaktyczny podczas nauki tuningowego rzemiosła. Poza tym są kopalnią wiedzy o budowie, technologii i materiałach wykorzystywanych przy ich produkcji.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ