W końcu wygrzebałem z szafy swoje stare najczesy. Powodem tuningu był fakt, że biegam akcenty po bieżni żużlowej z dużą ilością leżącego ścierwa na niej. Podeszwa tuningowanych ekidenów jest trochę za słaba na takie bieganie i często bolały mnie stopy od kamyków. Nike free ma twardą podeszwę więc kamyki przeszkadzać nie będą. But przed obróbką waży... 260 gram przy numerze 47
Nike free 3.0 - TUNING
-
thomekh
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: brak
Hejka,
W końcu wygrzebałem z szafy swoje stare najczesy. Powodem tuningu był fakt, że biegam akcenty po bieżni żużlowej z dużą ilością leżącego ścierwa na niej. Podeszwa tuningowanych ekidenów jest trochę za słaba na takie bieganie i często bolały mnie stopy od kamyków. Nike free ma twardą podeszwę więc kamyki przeszkadzać nie będą. But przed obróbką waży... 260 gram przy numerze 47
Tak tak FREE 3.0
(albo moja waga jest zepsuta, używam zwykłej kuchennej) Dziwne te numeracje, bo ekideny jakich używam to numer 45.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
thomekh
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: brak
Po oszlifowaniu papierem ściernym waga wyniosła 210 gram. Zszedłem 50gram. Trochę mało, liczyłem że uda się do 180 aczkolwiek nie ma już z czego schodzić 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Fajny widok za oknem. Widać, że wiosna idzie, a z nią czas na wielkie sprzątanie szaf z truchła. Warto wtedy przyjrzeć się takim starym butom z innej perspektywy, bo mają ogromny potencjał dydaktyczny podczas nauki tuningowego rzemiosła. Poza tym są kopalnią wiedzy o budowie, technologii i materiałach wykorzystywanych przy ich produkcji.