KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!

Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja lecialem na "dyszke", bo na tyle moglem sobie pozwolic przed CM. Zreszta start wyszedl dosc spontanicznie, bo bieglem w zastepstwie mojej LUBEJ :)
Faktycznie ze startem byl straszny kanal. w sumie prawie 1,5km sie lecialo zeby sie dowiedziec ze dopiero bedziemy startowac hehe.
co do wody to faktycznie na mecie nie bylo, ale w pakiecie byl izotonik :) Zreszta bieglem ze swoim wodopojem wiec nie zdazylem wyschnac. ale na mecie dobrze zeby byla "kropla wody"

Sam bieg bardzo fajny. Krajobrazowo, profilowo i towarzysko :)
Moim zdaniem duzy plus :)))
zobaczymy jak bedzie w Szczawnicy :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jakby ktoś był chętny za tydzień lub dwa to zrobimy dwie grupy po 5:00-6:00 i po 6:30-7:00. W takim terenie to i tak będzie mocne.

Proszę osoby które biegają trochę wolniej żeby następnym razem dołączyli do nas bo dzisiejsi uczestnicy nadają się tylko to tej pierwszej grupy a samemu mi w drugiej nie wypada biec
1. Niestety ani za tydzień, ani za dwa... ale może za trzy?
2. Ja jeszcze postuluję o większy udział dziewcząt... Miała pojawić się jeszcze jedna... i zostałam sama.
Awatar użytkownika
Kratka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:52:05

Nieprzeczytany post

Szczawnicy już dziś nie mogę się doczekać:)
I jakaś taka niezmęczona jestem dzisiaj.....nie wiem co jest :ble: Chyba te endorfiny wyługowały mi wszelkie zmęczenia, zakwasy i kwasy:).
No, albo to kwestia doskonałego przygotowania podczas sobotnich bbl-ów:)
-------------
Trochę w życiu przeszłam.....Teraz chcę trochę przebiec:-)

Obrazek
Awatar użytkownika
Bylon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przy okazji podbiję nas na pierwszą stronę. :)
Mnie niestety na ostatnim treningu nie były ze względu na ogromne problemy ze stawem skokowym. Miałem przerwę, która nic nie pomogła. Piszę jednak, aby przypomnieć o aż dwóch biegach indywidualnych odbywających się w sobotę przy okazji Cracovia Maratonu:
1. Bieg RMF - bezpłatny - 3,5 km - koszulka dla każdego - upominki od RMF na mecie - 13:30, Błonia - zgłoszenia do 12:00.
2. Mini Cracovia Maraton - 50 złotych - 4,2 km - koszulka dla każdego - medal na mecie - 15:00, Błonia - zgłoszenia do 13:00.

Hm, biegi ze sobą troszeczkę kolidują, obawiam się też okrutnych temperatur, ale co tam. Osobiście wybrałem i ten, i ten :), z tym, że RMF w tempie bezwzględnie luźnym, żeby nawet się nie zmęczyć. Mini Maraton już na maxa.

Może ktoś z Was się skusi? Osobiście myślę, że warto, szczególnie RMF proponuje ciekawe warunki... ;) W każdym razie informuję i zapraszam.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
Darekbe022
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam

Gdzie można zamówic koszulkę BBL-u ??
Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Darekbe022 pisze:Witam

Gdzie można zamówic koszulkę BBL-u ??
znajdziesz ja tutaj :)
http://sklepbiegowy.com/?md=products&id ... gambolubie

a co Wy na to, zeby w niedziele przed startem zrobic sobie wspolna fote?
moze sie jakos umowimy i pstrykniemy male conieco ;p

dogadamy szczegoly na treningu na groblach w sobote na rozbieganiu :)
Awatar użytkownika
Jarlaxle
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 32:26

Nieprzeczytany post

Bylon pisze:Przy okazji podbiję nas na pierwszą stronę. :)
Mnie niestety na ostatnim treningu nie były ze względu na ogromne problemy ze stawem skokowym. Miałem przerwę, która nic nie pomogła. Piszę jednak, aby przypomnieć o aż dwóch biegach indywidualnych odbywających się w sobotę przy okazji Cracovia Maratonu:
1. Bieg RMF - bezpłatny - 3,5 km - koszulka dla każdego - upominki od RMF na mecie - 13:30, Błonia - zgłoszenia do 12:00.
2. Mini Cracovia Maraton - 50 złotych - 4,2 km - koszulka dla każdego - medal na mecie - 15:00, Błonia - zgłoszenia do 13:00.

Hm, biegi ze sobą troszeczkę kolidują, obawiam się też okrutnych temperatur, ale co tam. Osobiście wybrałem i ten, i ten :), z tym, że RMF w tempie bezwzględnie luźnym, żeby nawet się nie zmęczyć. Mini Maraton już na maxa.

Może ktoś z Was się skusi? Osobiście myślę, że warto, szczególnie RMF proponuje ciekawe warunki... ;) W każdym razie informuję i zapraszam.
Ja ide na całego, pierw bieg śniadaniowy, potem bieg par, potem główny rmf fm i na deser mini maraton :hejhej:
10km- 32:26
21.097km- 1:12:03
https://www.strava.com/athletes/mbujala
Awatar użytkownika
Bylon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

@Jarlaxle - no to czad, nie powiem! Powodzenia na każdym z nich.
Ja i tak obawiam się, że przesadzam, mój staw skokowy raczej nie będzie zadowolony, no ale co tam. Jest okazja, trzeba korzystać. :D
Czy wiesz może coś o tym legendarnym biegu śniadaniowym? Szukałem o nim informacji, ale niestety - nie znalazłem.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
Awatar użytkownika
Jarlaxle
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 32:26

Nieprzeczytany post

Biegałem na dwóch biegach śniadaniowych i wyglądało to tak że trasę pokonuje się w spacerowym tempie, a po biegu wszyscy otrzymują śniadanie: banany, musli, batoniki energetyczne itp :usmiech: na jednym z tych biegów dawali chyba nawet jakąś koszulke :)
10km- 32:26
21.097km- 1:12:03
https://www.strava.com/athletes/mbujala
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Maratończycy nie śpią? :)

Tak sobie pomyślałem, że może jutro wieczorem powinniśmy zrobić spotkanie w jakiejś tratorii włoskiej gdzie będziecie mogli rozładować stres przedstarowy, naładować się energetycznie makaronem lub innymi specyfikami włoskiej kuchni. A także zaczerpnąć trochę informacji przedstarowych. Moglibyśmy się zastanwoić kto na jaki wynik jest przygotowany i jak powinien biec :) Co o tym myślicie?
Jest ktoś chętny? :)
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja z Narzeczoną i siostrą chętnie się wybierzemy na takie przedstartowe spotkanie! :) Oczywiście, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko :)

Mam też kilka pytań. Jest jutro BBL w Krakowie? Jak tak to miejsce i godzina z tematu (Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!) są bez zmian?

Piszecie coś o biegu śniadaniowym? Kiedy i gdzie jest ten bieg i czy można się jeszcze gdzieś na niego zapisać? Trochę ruchu przed startem dobrze mi zrobi, więc o tym biegu RMF też pomyślę :)
Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

trening bez zmian na groblach :)
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Grzesio80 pisze:trening bez zmian na groblach :)

W takim razie jak nikt nie ma nic przeciwko to pojawimy się razem z siostrą :)
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Ja z Narzeczoną i siostrą chętnie się wybierzemy na takie przedstartowe spotkanie! :) Oczywiście, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko :)

Mam też kilka pytań. Jest jutro BBL w Krakowie? Jak tak to miejsce i godzina z tematu (Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!) są bez zmian?

Piszecie coś o biegu śniadaniowym? Kiedy i gdzie jest ten bieg i czy można się jeszcze gdzieś na niego zapisać? Trochę ruchu przed startem dobrze mi zrobi, więc o tym biegu RMF też pomyślę :)
Oczywiście że spotkanie jesli będzie to jest otwarte dla wszystkich :)
Szczegóły pewnie dogadamy na BBL-u.

maly89 pisze:
Grzesio80 pisze:trening bez zmian na groblach :)

W takim razie jak nikt nie ma nic przeciwko to pojawimy się razem z siostrą :)
Śmiało :)
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W takim razie do zobaczenia jutro na stadionie.
ODPOWIEDZ