KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja lecialem na "dyszke", bo na tyle moglem sobie pozwolic przed CM. Zreszta start wyszedl dosc spontanicznie, bo bieglem w zastepstwie mojej LUBEJ
Faktycznie ze startem byl straszny kanal. w sumie prawie 1,5km sie lecialo zeby sie dowiedziec ze dopiero bedziemy startowac hehe.
co do wody to faktycznie na mecie nie bylo, ale w pakiecie byl izotonik Zreszta bieglem ze swoim wodopojem wiec nie zdazylem wyschnac. ale na mecie dobrze zeby byla "kropla wody"
Sam bieg bardzo fajny. Krajobrazowo, profilowo i towarzysko
Moim zdaniem duzy plus ))
zobaczymy jak bedzie w Szczawnicy
Faktycznie ze startem byl straszny kanal. w sumie prawie 1,5km sie lecialo zeby sie dowiedziec ze dopiero bedziemy startowac hehe.
co do wody to faktycznie na mecie nie bylo, ale w pakiecie byl izotonik Zreszta bieglem ze swoim wodopojem wiec nie zdazylem wyschnac. ale na mecie dobrze zeby byla "kropla wody"
Sam bieg bardzo fajny. Krajobrazowo, profilowo i towarzysko
Moim zdaniem duzy plus ))
zobaczymy jak bedzie w Szczawnicy
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
1. Niestety ani za tydzień, ani za dwa... ale może za trzy?Jakby ktoś był chętny za tydzień lub dwa to zrobimy dwie grupy po 5:00-6:00 i po 6:30-7:00. W takim terenie to i tak będzie mocne.
Proszę osoby które biegają trochę wolniej żeby następnym razem dołączyli do nas bo dzisiejsi uczestnicy nadają się tylko to tej pierwszej grupy a samemu mi w drugiej nie wypada biec
2. Ja jeszcze postuluję o większy udział dziewcząt... Miała pojawić się jeszcze jedna... i zostałam sama.
- Kratka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:52:05
Szczawnicy już dziś nie mogę się doczekać:)
I jakaś taka niezmęczona jestem dzisiaj.....nie wiem co jest Chyba te endorfiny wyługowały mi wszelkie zmęczenia, zakwasy i kwasy:).
No, albo to kwestia doskonałego przygotowania podczas sobotnich bbl-ów:)
I jakaś taka niezmęczona jestem dzisiaj.....nie wiem co jest Chyba te endorfiny wyługowały mi wszelkie zmęczenia, zakwasy i kwasy:).
No, albo to kwestia doskonałego przygotowania podczas sobotnich bbl-ów:)
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Przy okazji podbiję nas na pierwszą stronę.
Mnie niestety na ostatnim treningu nie były ze względu na ogromne problemy ze stawem skokowym. Miałem przerwę, która nic nie pomogła. Piszę jednak, aby przypomnieć o aż dwóch biegach indywidualnych odbywających się w sobotę przy okazji Cracovia Maratonu:
1. Bieg RMF - bezpłatny - 3,5 km - koszulka dla każdego - upominki od RMF na mecie - 13:30, Błonia - zgłoszenia do 12:00.
2. Mini Cracovia Maraton - 50 złotych - 4,2 km - koszulka dla każdego - medal na mecie - 15:00, Błonia - zgłoszenia do 13:00.
Hm, biegi ze sobą troszeczkę kolidują, obawiam się też okrutnych temperatur, ale co tam. Osobiście wybrałem i ten, i ten , z tym, że RMF w tempie bezwzględnie luźnym, żeby nawet się nie zmęczyć. Mini Maraton już na maxa.
Może ktoś z Was się skusi? Osobiście myślę, że warto, szczególnie RMF proponuje ciekawe warunki... W każdym razie informuję i zapraszam.
Mnie niestety na ostatnim treningu nie były ze względu na ogromne problemy ze stawem skokowym. Miałem przerwę, która nic nie pomogła. Piszę jednak, aby przypomnieć o aż dwóch biegach indywidualnych odbywających się w sobotę przy okazji Cracovia Maratonu:
1. Bieg RMF - bezpłatny - 3,5 km - koszulka dla każdego - upominki od RMF na mecie - 13:30, Błonia - zgłoszenia do 12:00.
2. Mini Cracovia Maraton - 50 złotych - 4,2 km - koszulka dla każdego - medal na mecie - 15:00, Błonia - zgłoszenia do 13:00.
Hm, biegi ze sobą troszeczkę kolidują, obawiam się też okrutnych temperatur, ale co tam. Osobiście wybrałem i ten, i ten , z tym, że RMF w tempie bezwzględnie luźnym, żeby nawet się nie zmęczyć. Mini Maraton już na maxa.
Może ktoś z Was się skusi? Osobiście myślę, że warto, szczególnie RMF proponuje ciekawe warunki... W każdym razie informuję i zapraszam.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Zaprawiony W Bojach
Witam
Gdzie można zamówic koszulkę BBL-u ??
-
- Zaprawiony W Bojach
znajdziesz ja tutajDarekbe022 pisze:Witam
http://sklepbiegowy.com/?md=products&id ... gambolubie
a co Wy na to, zeby w niedziele przed startem zrobic sobie wspolna fote?
moze sie jakos umowimy i pstrykniemy male conieco ;p
dogadamy szczegoly na treningu na groblach w sobote na rozbieganiu
- Jarlaxle
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 32:26
Ja ide na całego, pierw bieg śniadaniowy, potem bieg par, potem główny rmf fm i na deser mini maratonBylon pisze:Przy okazji podbiję nas na pierwszą stronę.
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
@Jarlaxle - no to czad, nie powiem! Powodzenia na każdym z nich.
Ja i tak obawiam się, że przesadzam, mój staw skokowy raczej nie będzie zadowolony, no ale co tam. Jest okazja, trzeba korzystać. :D
Czy wiesz może coś o tym legendarnym biegu śniadaniowym? Szukałem o nim informacji, ale niestety - nie znalazłem.
Ja i tak obawiam się, że przesadzam, mój staw skokowy raczej nie będzie zadowolony, no ale co tam. Jest okazja, trzeba korzystać. :D
Czy wiesz może coś o tym legendarnym biegu śniadaniowym? Szukałem o nim informacji, ale niestety - nie znalazłem.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
- Jarlaxle
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 32:26
Biegałem na dwóch biegach śniadaniowych i wyglądało to tak że trasę pokonuje się w spacerowym tempie, a po biegu wszyscy otrzymują śniadanie: banany, musli, batoniki energetyczne itp na jednym z tych biegów dawali chyba nawet jakąś koszulke
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Maratończycy nie śpią?
Tak sobie pomyślałem, że może jutro wieczorem powinniśmy zrobić spotkanie w jakiejś tratorii włoskiej gdzie będziecie mogli rozładować stres przedstarowy, naładować się energetycznie makaronem lub innymi specyfikami włoskiej kuchni. A także zaczerpnąć trochę informacji przedstarowych. Moglibyśmy się zastanwoić kto na jaki wynik jest przygotowany i jak powinien biec Co o tym myślicie?
Jest ktoś chętny?
Tak sobie pomyślałem, że może jutro wieczorem powinniśmy zrobić spotkanie w jakiejś tratorii włoskiej gdzie będziecie mogli rozładować stres przedstarowy, naładować się energetycznie makaronem lub innymi specyfikami włoskiej kuchni. A także zaczerpnąć trochę informacji przedstarowych. Moglibyśmy się zastanwoić kto na jaki wynik jest przygotowany i jak powinien biec Co o tym myślicie?
Jest ktoś chętny?
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ja z Narzeczoną i siostrą chętnie się wybierzemy na takie przedstartowe spotkanie! Oczywiście, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko
Mam też kilka pytań. Jest jutro BBL w Krakowie? Jak tak to miejsce i godzina z tematu (Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!) są bez zmian?
Piszecie coś o biegu śniadaniowym? Kiedy i gdzie jest ten bieg i czy można się jeszcze gdzieś na niego zapisać? Trochę ruchu przed startem dobrze mi zrobi, więc o tym biegu RMF też pomyślę
Mam też kilka pytań. Jest jutro BBL w Krakowie? Jak tak to miejsce i godzina z tematu (Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!) są bez zmian?
Piszecie coś o biegu śniadaniowym? Kiedy i gdzie jest ten bieg i czy można się jeszcze gdzieś na niego zapisać? Trochę ruchu przed startem dobrze mi zrobi, więc o tym biegu RMF też pomyślę
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Grzesio80 pisze:trening bez zmian na groblach
W takim razie jak nikt nie ma nic przeciwko to pojawimy się razem z siostrą
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Oczywiście że spotkanie jesli będzie to jest otwarte dla wszystkichmaly89 pisze:Ja z Narzeczoną i siostrą chętnie się wybierzemy na takie przedstartowe spotkanie! Oczywiście, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko
Szczegóły pewnie dogadamy na BBL-u.
Śmiałomaly89 pisze:Grzesio80 pisze:trening bez zmian na groblach
W takim razie jak nikt nie ma nic przeciwko to pojawimy się razem z siostrą
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W takim razie do zobaczenia jutro na stadionie.