RZESZÓW - ul. Wyspiańskiego 22. Sobota 9:30
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 33:57
- Życiówka w maratonie: 2:55:11
Do 15 marca istnieje możliwość rejestracji na biegi rozgrywane w ramach Festiwalu Biegów w Rzeszowie w dniach 6-7 kwietnia z 50% zniżką. Wystarczy przesłać na mój adres emeilowy (andrzejcisek@op.pl) dane - imię, nazwisko, datę urodzenia, adres, email, rozmiar koszulki, tel., klub, rodzaj biegu (Półmaraton, Biegaj z Nowym Światem 3,5km, marszobieg 1km, Sztafeta, Bieg przebierańców). Ja takiego delikwenta rejestruję (formalnie to Renia Grabska rejestruje jako Ambasador), a na Jego adres emeilowy wpływają dane do przelewu.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36,55
- Życiówka w maratonie: 3,00.39
w sobotę jak co tydzien zajęcia na wyspianskiego .zapraszam wszystkich chetnych.biegamy 4X5 minut. chyba ze pogoda nie pozwoli........to zobaczymy..
-
- Dyskutant
Nie ma takiej możliwości, żeby pogoda nam nie pozwoliła.w sobotę jak co tydzien zajęcia na wyspianskiego .zapraszam wszystkich chetnych.biegamy 4X5 minut. chyba ze pogoda nie pozwoli........to zobaczymy..
-
- Wyga
Zapraszam wszystkich na jutrzejsze zajęcia na stadion Resovi na 9.30 .
Renata
Renata
-
- Wyga
w najblizsza sobote zajecia jak co tydzien;-) zapraszamy !!!!!
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Przepraszam, że trochę nie w temacie ale jestem na "gościnnych występach świątecznych" w Rzeszowie i mam w związku z tym pytanie
Z racji, że na stadion Resovii mam przysłowiowy rzut beretem chciałem sobie w weekend zrobić tam szybszy trening. Czy jest możliwość skorzystania ze stadionu? Czy osoba z zewnątrz może sobie wejść i pobiegać?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Z racji, że na stadion Resovii mam przysłowiowy rzut beretem chciałem sobie w weekend zrobić tam szybszy trening. Czy jest możliwość skorzystania ze stadionu? Czy osoba z zewnątrz może sobie wejść i pobiegać?
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Dyskutant
Stadion jest otwarty i ogólnie dostępny. Można sobie w każdej chwili wpaść i pobiegać, chyba że akurat piłkarzyki rozgrywają jakiś meczPrzepraszam, że trochę nie w temacie ale jestem na "gościnnych występach świątecznych" w Rzeszowie i mam w związku z tym pytanie
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
I to jest bardzo dobra nowina Dzięki za odpowiedź.Andrzej C pisze:Stadion jest otwarty i ogólnie dostępny. Można sobie w każdej chwili wpaść i pobiegać, chyba że akurat piłkarzyki rozgrywają jakiś mecz
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Zapraszam wszystkich na najbliższe zajęcia BBL. Spotykamy się w sobotę, tj. 20.04.2013, o 9.30 na stadionie Resovia Rzeszów. Justyna