Witam
Wybieram się w majówkę do Austrii miejscowość Weyregg nad jeziorem Attersee.Zastanawiam się czy brać butki. Może ktoś był w tej miejscowości albo w okolicy i może podpowiedzieć jak tam z trasami? Interesuje mnie raczej coś bardzo lekkiego i krótkiego ale jednak nie chciałbym biegać wokoło osiedla
Na traseo znalazłem tylko 2 rowerowe oceniane jako trudne.
bieganie w Austrii okolice j.Attersee
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Wyga
- Kontakt:
Zerknąłem bo na co dzień nie używam ale jest jedna trasa po miasteczku 2km.
-
- Rozgrzewający Się
Weyregg jest dość wysoko. Samo jezioro jest polodowcowe, więc są spore przewyższenia. W miarę płaską trasą asfaltową można biec wokoło jeziora. Problemem może być spory ruch samochodowy.
Nie biegałem tam, ale nurkowałem, więc moje spostrzeżenia są zgoła odmienna, bo jedno wyklucza drugie ( w kolejności nurkowanie a potem bieganie) Objechałem za to jeziorko autem i wydaje się, że trasy do biegania są OK.
Widoki... niezapomniane
Nie biegałem tam, ale nurkowałem, więc moje spostrzeżenia są zgoła odmienna, bo jedno wyklucza drugie ( w kolejności nurkowanie a potem bieganie) Objechałem za to jeziorko autem i wydaje się, że trasy do biegania są OK.
Widoki... niezapomniane
-
- Wyga
- Kontakt:
Pozdrawiam kolegę nurka
W sumie jadę tam nurkować ale pomyślałem, że szkoda byłoby sobie jakiejś trasy do runlog'a nie wpisać
W sumie jadę tam nurkować ale pomyślałem, że szkoda byłoby sobie jakiejś trasy do runlog'a nie wpisać